(23-09-2017, 18:55)kenanhan : Beni alın diye kimsenin başına silah dayamadım.
Kayıt dosyasını alıp, oynayıp, hikaye olarak yazan sendin. Kendinle çelişmeye başladın bence en iyisi atışmayı bırakman.
(23-09-2017, 18:55)kenanhan : Neden bu kadar büyütüyorsun ? Ne içiyorsun sen böyle ? Ben sana ne demiştim hatırladın mı ? Oyun ile kafayı yemişsin dostum. Çık dışarı sosyalleş. Sosyal hayatının olmadığı belli zaten. Sabahtan akşama kadar PC başında popo büyütme. Hala yok kötü oynadı, yok bilmem ne.
Kardeşim kötü oynuyorum ben. Bunu kafana sok artık. Senin gibi 7/24 oyun oynayacak boş adam değilim. Benim gerçek bir hayatım var. Umarım anlamışsındır ? Gerçi bu seviyen ile anlamasın. En iyisi git oyun oyna. Bu son mesajım. Zeka seviyesi düşük insanlar ile muhatap olmayı sevmem. Kusura bakma.
O lafı bile bana söyledin ve farkında değilsin. İnsanlara ne içiyorsun diyorsun ama asıl sen ne içiyorsun böyle dostum. Oyun bu oyun biz ise istediğimiz gibi eleştirimizi yaparız çünkü burası oyun oynanan bir forum ve kimsenin özel hayatı ile ilgili laf söyleme ve tavsiye verme yetkisine sahip değilsin. Kaldı ki bunu hiç görmediğin insanlara klavye başından söylüyorsun.