Allah Peygamber aşkına birisi bu Ming'e bir çare bulsun.
(30-09-2017, 17:35)Kurt Knispel : Ming'de çıkan enstitüye ek bir de Aydınlanma enstitüsü de Malezya'da çıktı. Komedi bundan zevk alan var mı ya? EU'da German Nation'u oluşturalım dedik olanlara bak. Oyunumu tamamlamak istiyorum ama 2-3 sene sonra açtığım EU keyfim kaçtı.

Aynı keyif kaçması bende de oldu. Kore'yle Hollanda teknolojide aynı ya. Böyle bir şey olabilir mi?
Bende çıktığından beridir Common Sense'ten ötesini oynamamıştım vallahi sinirim bozuldu Ming'in bu kadar güçlü olmasına.
Evet Ming'i yendim ama Asia Conquest yapma imkanı kalmamış. Bunu daha önce Asia Conquest yapmış biri olarak söylüyorum ki oyunu rezil etmiş Ming'in bu halde olması.

Dediğim gibi plaza'ya da yazacaktım ama takmıyorlar ki. Adamlar Karaman'la Candar'daki Osmanlı core'larını kaldırıyor, benim konumu mu takarlar.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Allah Peygamber aşkına birisi bu Ming'e bir çare bulsun. - Yazar: hadjibaba - 30-09-2017, 18:21

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.