Allah Peygamber aşkına birisi bu Ming'e bir çare bulsun.
(01-10-2017, 10:30)jax61 : enstitüyü saçma bulbilirsiniz .. bana göre ise oyunu sadece avrupada 3-5 ülke ile oynanır hale getirmek çok daha fazla saçma. bkz. hoi4

HOI4 mecbur öyle olmak zorunda.
1936 dan 1939 yılına kadar 3 yılda Almanyadan daha güçlü hale gelmiş bir Türkiye gerçekte imkansız fakat 1444 yılında daha üzerinde kurulacağı toprak bile keşfedilmemiş olan abd nin 1821 yılına kadar dünyanın en güçlü devleti olması ihtimali imkansız değil. Zaten oyundada bu tip şeylerin imkansız olmaması için gelmiş sanırım bu mekanik.

Ben eski sistemin son zamanlarında aldım oyunu pek bilmiyorum ama şu sistemde mesela Rusya oynamak istediğimde enstitülerin doğal yollardan gelmesinin çok uzun yıllar sürmesi (bununla birlikte enstitüyü biz getirmek istediğimizde aşırı monark puanı harcamaktan dolayı yine teknolojide geri kalıyor olmamız ama hemen yanımdaki Polonyanın teknoloji devi olup benim ordularımı kıymaya çevirmesi) beni sinir ediyor bu yüzden Rusya ve Rusyanın ötesini oynamak istemiyorum :P
Yani nasıl HOI4 ü Avrupada oynuyorsam EU4 üde aynı şekilde Avrupada oynuyorum :P
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Allah Peygamber aşkına birisi bu Ming'e bir çare bulsun. - Yazar: Royal Guard - 01-10-2017, 17:25

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.