İleti Sayısı: 12,337
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Yukarıdaki iletide de belirtildiği gibi bu konu üzerinden veya kendiniz konu açarak istediğiniz konuda soru sorabilirsiniz. En kısa süre içerisinde cevap gelir.
•
İleti Sayısı: 23
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
şimdi mause ile sağ tıkladığımızdaki emiri iptal edemiyorum ancak ya başka yere tıklamam gerekiyor veya oldugu yere tıklamam gerekiyor var mıdır bir kısayolu ?
•
İleti Sayısı: 23
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
Almanya'da yaşadığım petrol ve manpower sıkıntısını nasıl çözebiliriz ? Rehberden Vichy fransa yaptık adamlar İngilizlerle işbirliği yapıp bana saldırdılar Allah'tan Sovyetler ile saldırmazlık anlasmam var askerlerin bir kısmı Fransa sınırına yolladım 6 7 tümen ile Danimarkayı aldım sonra dedim bu Yunanistan'a savaş açalım dedik İtalya da yanımızda çetin ceviz çıktılar baktım Macaristan Romanya'ya dikleniyor gittim Sovyet sınırındaki askerleri tahmini 25 30 tümen Macar sınırına yığdım Macarlar kolay oldu italya ile. Vichy fransa hala duruyor altta birleşik krallık karıştırdı herşeyi İtalya'da petrol alalım diyoruz petrol istiyorum gelmiyor uçakların uçmasını falan durdurdum hocam yokmu şu petrolu bulmanın çaresi Almanya'da ? Eve gideyim ilk işim bu ingilterenin petrol aldığı güzergahları tutmak bu adamları tutamicaz böyle gidişle. Bir tavsiyeniz varmı Sovyetlerin antlaşması da bitecek bana saldırmalarından ürkmüyor değilim.
•
İleti Sayısı: 343
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
1
Türkiye odak ağacında sorun mu var? Yeni oynamaya başladım Atatürk Dream fokusu için 2 geçerli şeyinde olması gerekiyor diyor onu almadan Hatay sorununa el atmak için yolu açamıyorum.Neyi yapmam gerekiyor?
"c" tuşum çalışmıyor copy-paste yapıyorum.Lütfen "c"leri büyük yaz demeyiniz, iyi forumlar :)
•
İleti Sayısı: 175
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
başka bir devletin liderini öldürme gibi bir şey var mı? almanya ile ilgili bir başarım var başa kaiseri getir ve mussoliniyi öldür diye bunu nasıl yapacağım
•
Imperium:
0
teşekkür ederim ben focus ağacına bakmıştım görememişim
•
Imperium:
0
dün man the guns ve resistance dlclerini aldım. o dlcleri aldığımdan beri allies dan hangi ülkeyle oynasam oyun başında fransa bana savaş açıyor bir şeyi mi kaçırıyorum acaba ingiltere ve amerika ile oynadım ikisinde de ispanyol iç savaşı bile bitmeden fransa bana savaş açtı 3 defa ingiliz senaryosu açtım hepsinde savaş açtı
•
İleti Sayısı: 507
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
5
Parti popülaritesi artıkça artış oranı Ideology Drift Defense ve Stability e göre artıp azalabiliyor. Ülkenin istikrarı yüksek olduğu için bir süre sonra artış oranı daralıyor.
Aşağıdaki 1 üye Dreyfus nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Dreyfus nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Athule
Imperium:
0
tamhatırlayamadım ama naval threat gibi bir şeyden çıktığım için oluyormuş buldum
•