EU4 - İmparatorluklarınız
(16-08-2016, 01:23)jax61 : O nasl bir ai osmanlı o nasıl bir ai bohemya.. Anlaşılan bohemler osmanlıdan osmanlı da bohemlerden iyi faydalanmışlar..

ekleme o nasıl bir yarkand öyle :D

sorma hacı o ittifak polonyayı bitirdi üstten gelen iskandınavlar rusları bitirincede ortalık bunlara kaldı :D bende ilk defa oluyor böyle şey yoksa osmanlı 1800llere kalmadan ruslar bitirirdi.yarkandın alliedi ming oldugu için oda faydalandı :D
Ara
Katolik kardeşlerimiz ile kafir avı Steammocking

"Remove heresy"

af704936061f44ac94721fe0623faed6.png
[+] 4 üye Blackwhist nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Mzab rehberi isteriz.
Ara
İstek gelirse yaparız, ama ekran görüntüsü kıtlığı yaşayacağım kesin :D
Ara
O değilde güzel bohemaymış beğendim
p8RNv0.png
O değil de Yarkand fena

Steammocking
G0kMNN.png
Ara
7911B126B16FCBBBDC9A7AC5FC2C52BA674F8E2C
Ara
yVlap7.jpg

Regency düştük  :'-(
Meath-Tuscany-Nassau vassal Palantine pu 
Regency bitince direk Fransa dalmayı planlıyorum nasyonalizmde açılır muhtemelen. Prensliklerimi toplasam Fransayımı düşürsem şuan baya arada kaldım.
[+] 2 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
hocam nasıl bu kadar kolay pu yapıyorsunuz :D gerkli şartlar nelerdir pu için ?
Ara
RNGesus'a kalpten inanç ve bolca prestij.

http://www.eu4wiki.com/Personal_union#Fo...onal_union
v5jjo8.gif
Ara
OEB6BA.jpg

ZYJBJo.jpg

1NrWD5.jpg

Vassallarida annexleyebilsem iyiydi ama olsun böylede tum Avrupayi alma hedefime ulaştım sanırım. Şuana kadarki en güçlü ekonomim olan oyundu bu. Hem Almanya olup hemde İngiliz ticaretini kontrol edince böyle oluyor heralde :D

PU konusundada en bahtsız oyunlarimdan biriydi bu niye ona takıldın anlamadım. Hem ispanya ile hemde bohemya ile aynı hanedanliga düştüm ama hiç claim fırsatı vermediler. Üstelik PU palantine tam integrate sürecine geldiğinde ben görmezden pretenderlara yenilmis 100 senede anca ilhak edebildim. 4 şehir 100 sene boyunca +1 ilişki kapladı zarar oldu bana resmen.
[+] 3 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
bütün CN başarımlarını yaptık ;P
E3pGr8.jpg

afrika üzerinden genişleyeyim dedim fakat 150 senedir isyan bastırmaktan ciğerimiz soldu  :P
byYqbd.jpg
Ara
Dünyanın en ballı adamı olabilirim. Aragon Fransa ile savaşırken Regency'e düştü Iberian Wedding eventini aldım, Burgonya kralı öldü hiçbir ilişkim yokken toprakları bana kaldı ardından HRE'e yakın olduğum için ilişkileri geliştirdim bir yıl içerisinde yeni imparator olarak seçildim.

17D62D40647EB97B5D37DB49D939A7FA0526D40C

F8C2E6BDF03F5F7A832BE750B08160AF9A44030F
Ara
Hacı süpersin ya :) O kadar Castille oynadım bölesi denk gelmedi formulün var mı? İronman mı?
Ara
(29-08-2016, 17:40)Semavi7 : Hacı süpersin ya :) O kadar Castille oynadım bölesi denk gelmedi formulün var mı? İronman mı?
Ironman değil, keşke olsaydı başarım kazanırdım ama Ironman zorluğunda oynuyorum.

Formül yok, tamamen bal ve biraz da
(26-08-2016, 01:11)Snykdel : RNGesus'a kalpten inanç ve bolca prestij.
Ara
1028462.jpg
[+] 1 üye Blackwhist nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Burgonya topraklari kastilyaya artik daha sık kaliyor.
Ara
Amerikada kurdugun kolonileri imparatorluk topragi yapabiliyormusun. Yapabiliyosan yapinca sendemi kaliyor yoksa belli bir sayiya ulaainca yine koloni devletimi olusuyor
Ara
(30-08-2016, 04:22)hsniscan : Amerikada kurdugun kolonileri imparatorluk topragi yapabiliyormusun. Yapabiliyosan yapinca sendemi kaliyor yoksa belli bir sayiya ulaainca yine koloni devletimi olusuyor

Avrupa Kıtası dışında imparatorluğa toprak eklenmiyor.
[+] 1 üye iberkay nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(29-08-2016, 17:40)Semavi7 : Hacı süpersin ya :) O kadar Castille oynadım bölesi denk gelmedi formulün var mı? İronman mı?

Bizim multiplayerdaki oyuncu önce Aragon ve Naples'i eventle, ardından Burgonya topraklarını eventle aldı.
Şimdi ortada Kastilya yok :p

Konuyu Okuyanlar: 73 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.