EU4 - İmparatorluklarınız
Gannicus approves this
images?q=tbn:ANd9GcTTXPIFh-9mi1Dz-gVodIh...AaqDfhjxe9
images?q=tbn:ANd9GcSJa8cZhvoV3WX8PFSATkU...K03NoHAS5A
G0kMNN.png
[+] 2 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Hmm tamam britanny le fransa yemek kolayda onu yakmak işte zor.
Tanrı portekizi korusun amen.
Ara
Breton Siberia.
(27-11-2015, 20:18)lortcush : Hmm tamam britanny le fransa yemek kolayda onu yakmak işte zor.
Tanrı portekizi korusun amen.

Tanrı Portekizi korudu zaten. HRE sınırımdan Breton Siberia'ya kadar koalisyon var.Oyun kilit, 3 tane vassal var dip rep yerlerde çünkü 4 tane annex'ledim.Oyun sonuna ancak onları annex'lerim.
[+] 1 üye fff7 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
nmmO3M.jpg
[+] 3 üye Royal Guard nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Almanyada West Turkey mi var?
Gurbetçiler :)
G0kMNN.png
Ara
Rusya ve çinin gücü dengeli değilse bu mod oynanmaz ha
Ara
(27-11-2015, 21:43)Duman : Almanyada West Turkey mi var?

Almanlarla çok savaştık en sonunda yendim onları. Her yeri ele geçirdim ama sadece batısını aldım sonra orda devlet kurdum :D
bu arada iranı parçalayanda benim normal iran dışındaki tüm parça devletler benim bağlı devletlerim :D

(28-11-2015, 00:59)lortcush : Rusya ve çinin gücü dengeli değilse bu mod oynanmaz ha

rusya güçlü değil max 400k orduyu bulduklarını gördüm ama çin gerçekten çok güçleniyor ben kendim çini oynadığım zaman 2,5 milyonluk ordu yapmıştım ama AInın1,5-2 milyon civarı yaptığınıda gördüm.abd de çin kadar ordu çıkarabiliyor. Bunlar normal bence ama normal olmayanlarıda var mesela Hindistan eğer çin engellemezse 1 milyonu bile görebiliyor.

Türkiye ise max 150-200k civarı ordu topluyor.
Ara
Tamam güzelmiş işte. Çin o kadar asker çıkartır gerçekte de zaten. Fransa ile Çin aynı güçte olacak değil ya.
G0kMNN.png
[+] 1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(28-11-2015, 15:05)GaulTurk : Tamam güzelmiş işte. Çin o kadar asker çıkartır gerçekte de zaten. Fransa ile Çin aynı güçte olacak değil ya.

aynen bencede orda problem yok.
zaten ordularının gücümü azdır nedir bilmiyorum ama çinle oynarken karşı taraf 80k gönderince seninde en az 100k göndermen gerekiyor yoksa kaybediyorsun.
Terrain falan sorun olmadığı zaman bile öyle oldu anca 3 yıldızlı generalle falan yeniyosun :D
Ara
HRE gibi bir Avrupa Birliği mekaniği lazım.
(28-11-2015, 15:11)Duman : HRE gibi bir Avrupa Birliği mekaniği lazım.

var zaten hatta Türkiye ile girmiştim Avrupa birliğine :D
westernize falan yapınca katılabiliyosun :D
Ara
Kim İmparator? Almanya'dır kesin :D
avrupa birliğinde imparator yok :D
oyunda bir şeye göre başkanlık veriyorlar ama neye göre bilmiyorum bi kaç kere ben de başkan oldum. onun dışında genellikle GB başkandı :D
bi şeyi oylamaya falan sunuyolardıda onunda ne olduğunu anlayamadım ingilizceyi daha iyi öğrenmem gerek sanırım  :-I
Ara
Farklı sistem yapmışlar o zaman, ilginç.
(28-11-2015, 15:25)Duman : Farklı sistem yapmışlar o zaman, ilginç.

aynen.
bende 1 aydan fazladır oynamıyorum belki başka özellikler falanda gelmiştir.
Ara
O ironman autosave sorununu nasıl çözdün?
Ara
Üstün halk için özenle yazcam burda

NgrdBL.jpg

aM2aQg.jpg

Golden horde oyunum ally olarak şuan Kebab var ama malesef 30 ay geçtiği için savaşa çekemedim bir yandan onla venedik savaşındaydık :P
Neyse ki savaşı rahatça bitirdim yalnız bu polonya ve litvanya çok abartılıyor ha,nedir bu korku ey halk.
Aslında kievi almayıda planlıyordum ama litvanyada pu ya karşın 35 k lik isyan çıkınca ve benim aldığım topraklara ilerlemesi durumunda benide perişan etceği için direk kaçtım.
[+] 1 üye lortcush nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
3 gün bekleseydin Cossacksla yapardın bunları yahu. :D Güzel olmuş yine de tebrikler.

Konuyu Okuyanlar: 69 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.