İleti Sayısı: 26,409
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Yapılan son yazılım güncellemesiyle bu konudaki 2 sorun giderildi, bunun yerine yeni bir editöre "resim kopyalama" sorunu mevcut. Resmi kopyalamak yerine resmin adresini kopyalayıp Resim Ekle butonunu kullanmak veya yazarak IMG kodlarının arasına almak basit bir çözüm.
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• BigUnicorn
İleti Sayısı: 213
Imperium:
2
eklediğim resimler bazen mesajlarımda çıkmıyor nedenini anlayamadım, linklere bastığımda resimler açılıyor.
-Good judgment does not guarantee exceptional talent.
-That is correct. But for one with talent and practice, there is no stronger weapon. To perform the best dance,
will she not try harder each time? The path of an artist is to fight oneself in order to beat others.
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Resim yerine resmin olduğu sayfanın linkini ekliyor olabilirsin.
Sic Parvis Magna
•
Imperium:
2
Fotoğrafları img lerin arasına koyuyordum ama sanıırm eski teknoloji olduğu için artık olmuyor, bu sefer direkt kopyaladım oldu ama şimdi de şu hatayı veriyor, halbuki tek yaptığım değişiklik fotoğrafları link yerine doğrudan kopyalamak.
Konu içeriği karakter limiti olan 65535 karakterden uzun. Lütfen mesajınızı kısaltın.
(Konunuzdaki mevcut karakter sayısı: 2738800)
-That is correct. But for one with talent and practice, there is no stronger weapon. To perform the best dance,
will she not try harder each time? The path of an artist is to fight oneself in order to beat others.
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
27-12-2020, 21:09
(Son Düzenleme: 27-12-2020, 21:09, Düzenleyen: altnkurt.)
Direkt buraya sürüklemeyeceksin zaten. Linki img arasına alıcaksın. Olmuyor dediğin bir tane atarsan buraya sorun nerde daha iyi görebilirim.
Sic Parvis Magna
•
Imperium:
2
tekrar aynı linkleri imglerin içine kopyaladım silip bu sefer göründü, anlamadım ama düzeldi, teşekkür ederim.
•