Video Seri: Hilesiz Tunus
Hilesiz  Tunus serisi  yapmaya karar verdim umarım başarılı olurum
[+] 1 üye baywatch06 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Hilesiz demek ilgimi çektin.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
6500 mesaj olunca seri yapacağımı belirttim
Ara
(13-11-2024, 21:31)baywatch06 : 6500 mesaj olunca seri yapacağımı belirttim
Vay be.
Ara
Ara
Şov başladı demek.
Ara
Evet başladı
Ara

Seriye güzel başlamıştım ama ekonmiyi bir türlü oturtamamam ve admin teknolojide geri kalmam ve  corraptinın çok yüksek olmasından dolayı iflas ettim ve seriyi bitiryorum
Ara
bi ara gel az bişi ögreteyim açılışları  9corp  çekmiş birde tunusla ayiptir ya :D 600 1000 gold para çekiyorsun baslangıcda zaten +1 +1 +1  leri   cek ve  orada gucun yettıgı ulkelere show streght atarak basla oyuna osmani ikna edip sicilyaya çık genoa ya zaten kesin yardım eder extradan

Bu arada hilesiz degil bu save integrate atmıssın   2 yıl surse her savasın en az o tarihe kadar zor o sınırlar :d
[+] 1 üye alemdarpasa nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Iyi taktikler

(Dün, 11:04)alemdarpasa : bi ara gel az bişi ögreteyim açılışları  9corp  çekmiş birde tunusla ayiptir ya :D 600 1000 gold para çekiyorsun baslangıcda zaten +1 +1 +1  leri   cek ve  orada gucun yettıgı ulkelere show streght atarak basla oyuna osmani ikna edip sicilyaya çık genoa ya zaten kesin yardım eder extradan

Bu arada hilesiz degil bu save integrate atmıssın   2 yıl surse her savasın en az o tarihe kadar zor o sınırlar :d
Ayrica cidden hilesiz  çok hizlibi şekilde o topraklari aldım fakat  her yeri corelayacam diye adminde geri kaldım ve  ekonomiyi toparlayamadim
Ara
bidakine boyle ulkelerle baslarken show streght at gucunun yettıgı herkeze
[+] 1 üye alemdarpasa nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Zaten Tunus'un hiç şansı yoktu yeni seride görüşmek üzere.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.