2024 Creative Assembly Yıl Sonu Açıklaması
Creative Assembly 2024 yılı sona ererken gelecek projeleri ve şu anki projelerinin durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Açıklama, Total War Warhammer III'ün son DLC'si Omens of Destruction dengelemesi üzerinde çalıştıklarını ve bu yılki işlerini anlatarak başladı. Ardından gelecek projeleriyle ilgili açıklama yaptılar;
  • Bundan sonraki Total War oyunlarında Kan DLC'si ana oyuna ekli olarak gelecek, ayrı bir satın alma gerektirmeyecek.
  • Total War Launcher(Başlatıcısı) kaldırılacak.
  • Bundan sonraki oyunlarda erken erişime özel Devlet/Irk bulunmayacak.
  • Warhammer III'ün Shadow of Change DLC'sinin içerdiği 3 farklı ırk karakteri ayrı ayrı satın alınabilir hale getirilecek.

Bu sözlerin ardından 2025'de Warhammer III için bedava ve paralı içerik üretecekleri söylendi.

Ayrıca 2000 yılından beridir yaptıkları projeleri inceleyerek geçmişe bakmak istediklerini belirttiler.

Bundan sonra ise yeni projeleri ile ilgili bilgileri 2025 yılının sonunda duyuracaklarından bahsettiler.

Son olarak ekibin tatile çıktığını belirtip, son çıkan oyunlarıyla ilgili istatikler paylaştılar:
EOY_stats_poster.jpg
Ara
2000 yılından sonraki projelere göz atmak istediklerini belirtmeleri, önceki serilerin remastered veya remake versiyonlarının geleceğinin habercisi olabilir.
Ara
Kan DLC'sini ana oyuna eklemeleri güzel.
Ara
Medirval 2 için remastered gelebilir ama ben Empire isterdim, o tüfek savaşlarında ortaçağ savaşlarından daha fazla eğleniyorum ve daha fazla devlet yönetimi yapıyorduk.
humanitas una debet esse; aliter evanescet.
Ara
Ben de Empire'ın gelmesini medival'a tercih ederim ama muhtemelen ya medieval'a yada rome 2'ye gelir diye tahmin ediyorum gelirse. Onun dışında 13 haziran 2025, total war serisinin başlangıcının 25. yılı o gün özel bir şey gelebilir. Ek olarak normalde Total War Attila'dan beridir her sene bir oyun çıkarıyorlardı, bu sene ilk defa oyun çıkarmak için 2 sene bekliyorlar ondan yeni oyun konusunda biraz ümitliyim, zaten star wars ile alakalı olacağı konusunda sızıntılar vardı, eğer temayı güzel işlerlerse baya tutacak bir seri olacaktır. Başka bir ümitli olduğum konu ise eğer gerçekten sonraki oyunda star wars teması işleniyorsa gemi savaşları mekaniğinin yenilenmiş bir şekilde geri döndüğüne şahit olabiliriz.
[+] 2 üye Pharmacist nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Yeni oyunun Total War: STAR WARS olmasını ümit ediyorum. Pharmacist'in dediği gibi gemi savaşları mekaniklerini Star Wars'un uzay savaşlarına yedirebilirlerse çok güzel olur. Kara savaşları, Clone Wars animasyon serisindeki gibi klon orduları ile droid orduları savaşları gibi olsa. Meydanda kalabalık ordular savaşsalar güzel fantezi olur benim açımdan.

cT8xEXa.png
76561198034761601.png
Ara
Star Wars ile alakalı problemim, sadece 2 tarafın olması. Büyük bir star wars Fan'iyim ama keşke bunun yerine empire ya da dawn of war yapsalar diyorum. Umarım yanılırım.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.