Bilgisayarımdan uzun bip sesi geliyor
Bugün durduk yere bilgisayarımdan uzun bip sesi.geliyor.ve şarj ışığı turuncu yanip sönüyor sonrada bilgisayarım kendi kendine kapanıyor.  Bu sorun neyden kaynaklanıyor cozumu nedir acaba
Ara
İşlemci çok fazla ısındığında olabilir. Ama işlemciyi zorlamıyorken de oluyorsa "Power Supply" kablolarını kontrol edebilirsin, özellikle direkt güç kablosu gevşemiş olabilir.
Ara
Tsmir için randevu aldim umarım sorun çözülür tam sorun nedir bilmiyorum arastirdigimda cok çeşitli sorunlardan biri olabilir diyor
Ara
Batarya gömülü değilse çıkarıp sadece adaptörle çalıştırmayı dene (veya sadece batarya ile). Bip seslerini BIOS yollar ve genelde bir donanım parçasında sıkıntı olduğunu ifade etmeye çalışır bu sesler. Şarj ışığı yanıp sönmesi de akla en başta batarya veya adaptör sorununu getiriyor. Sen BIOS modeline göre bip seslerini anlamlarına internetten bakabilirsin. Uzun bip sesi var kısa bip sesi var tekrarlayan bip sesleri var. Anlamana daha iyi yardımcı olur
Ara
güç kaynağını değiştirdim bir süredir başka kaynağa takılı kullanıyorum sorunlar azaldı gibi
Ara
(02-01-2025, 04:49)baywatch06 : güç kaynağını değiştirdim bir süredir başka kaynağa takılı kullanıyorum sorunlar azaldı gibi
Şimdi sorun varmı?
Ara
Hala var
Ara
çok ilginç.
[+] 1 üye Ferreke nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bazen değişik zamanlarda çeşitli kısa biplerde geliyor ama bilgisayar cok isindiginda o uzun bip sesi ve turuncu ışığa dönüyor geri
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.