İleti Sayısı: 6,818
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
17
31-12-2024, 22:23
(Son Düzenleme: 31-12-2024, 22:23, Düzenleyen: baywatch06.)
Bugün durduk yere bilgisayarımdan uzun bip sesi.geliyor.ve şarj ışığı turuncu yanip sönüyor sonrada bilgisayarım kendi kendine kapanıyor. Bu sorun neyden kaynaklanıyor cozumu nedir acaba
•
İleti Sayısı: 4,025
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
54
İşlemci çok fazla ısındığında olabilir. Ama işlemciyi zorlamıyorken de oluyorsa "Power Supply" kablolarını kontrol edebilirsin, özellikle direkt güç kablosu gevşemiş olabilir.
•
Imperium:
17
Tsmir için randevu aldim umarım sorun çözülür tam sorun nedir bilmiyorum arastirdigimda cok çeşitli sorunlardan biri olabilir diyor
•
İleti Sayısı: 10
Üyelik Yılı: 2023
Imperium:
0
Batarya gömülü değilse çıkarıp sadece adaptörle çalıştırmayı dene (veya sadece batarya ile). Bip seslerini BIOS yollar ve genelde bir donanım parçasında sıkıntı olduğunu ifade etmeye çalışır bu sesler. Şarj ışığı yanıp sönmesi de akla en başta batarya veya adaptör sorununu getiriyor. Sen BIOS modeline göre bip seslerini anlamlarına internetten bakabilirsin. Uzun bip sesi var kısa bip sesi var tekrarlayan bip sesleri var. Anlamana daha iyi yardımcı olur
•
Imperium:
17
güç kaynağını değiştirdim bir süredir başka kaynağa takılı kullanıyorum sorunlar azaldı gibi
•
Imperium:
17
Bazen değişik zamanlarda çeşitli kısa biplerde geliyor ama bilgisayar cok isindiginda o uzun bip sesi ve turuncu ışığa dönüyor geri
•