Warcraft Rumble - PVP Meta

Warcraft Rumble'ın PVP metası hakkında bu konuda sohbet edebilir ve PVP'de kullandığınız orduları paylaşabilirsiniz.
Ara
aEXY6DQ.png

Yeni PVP değişiklikleri ile biraz PVP oynamaya başladım. Normalde Anub'arak ile oynamak istiyordum ama roket kuleleri varken oynanabilirliği çok az. O yüzden Doomhammer ile aşağıdaki gibi bir orduyla oynayıp Zafer Yolu'nu tamamladım.

tPm8Jsy.png

Bu ordunun optimize halinde Tauren yerine Sinsi ve Grifon Binicisi yerine Kar Fırtınası kullanılıyor. Bende onlar düşük seviye olduklarından bunları tercih ettim. Çarşamba akşamı roket kuleleri değişip yerine nöbetçi kuleler geldiğinde Anub'arak yüksek ihtimal metaya girer ve onla oynamaya başlarım.
Ara
Görsel
Görsel

Gold Rush en sevdiğim pvp modifierlarından biri ve hazır tekrardan o gelmişken Turtle Jaina ile oynamaya başladım. Karşıda AoW yokken bu ordunun karşısında durabilen pek yok. AoW olursa da onu 11 seviye yumurtalarla hızlıca öldürmeye çalışıyorum.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.