[MOD] Crusader Kings III Güncel Türkçe Yama Çıktı
Crusader Kings III - Türkçe Yama Güncellemesi

Merhaba Crusader Kings 3 oyuncuları,
Bu Türkçe yama, Crusader Kings 3 için tamamen bireysel olarak hazırladığım bir güncelleme çalışmasıdır. Her aşamasında tek başıma çalışarak, çevirileri mümkün olan en yüksek doğruluk seviyesine taşımaya gayret ettim. Çevirilerin %98 doğruluk oranına sahip olduğu bu güncellemeyi, daha önceki sürümlerdeki eksiklikleri ve hataları düzelterek hazırladım. %2’lik hata payı ise, ilerleyen zamanlarda yapılacak güncellemelerle tamamen giderilecektir.
Bu güncelleme, oyuncuların oyun deneyimlerini daha anlaşılır ve akıcı hale getirmek amacıyla, uzun saatler boyunca çalışarak ve yazılımlar kullanarak geliştirildi. Tek başıma gerçekleştirdiğim bu süreçte, çevirilerin doğru ve tutarlı olmasına özen gösterdim, ancak yine de bazı metinlerde küçük eksiklikler veya uyumsuzluklar olabilir. O yüzden, oyun içindeki herhangi bir hata veya yanlışlık fark ederseniz, lütfen geri bildirimde bulunarak yamayı geliştirmeme yardımcı olun.
Ayrıca belirtmek isterim ki, bu yama yalnızca benim kişisel çalışmamdır ve tam anlamıyla bireysel bir çaba ile oluşturulmuştur. Bu tür projelerdeki en büyük zorluklardan biri, her bir satırı detaylı şekilde gözden geçirebilmek ve oyunun diline tamamen uygun bir çeviri yapmak olduğundan, her türlü öneri veya düzeltme, yamanın daha da iyileştirilmesi için çok değerli olacaktır.
Eğer asıl yama güncellenirse, dileyenler orijinal güncellemeyi kullanabilir ya da benim çevirimden devam edebilir. Her iki seçenek de oyunculara açık olacaktır.
Son olarak, katkılarınız benim için çok kıymetli! Geri bildirimlerinizi bekliyorum ve iyi oyunlar dilerim!

Paradox Mod Linki

Adminler Konuyu Türkçe yama bölümüne taşıyabilir misiniz?
Ara
Selamlar, yamayı tamamen kendi başınıza mı çevirdiniz yoksa sadece güncel olmayan kısımları mı siz çevirdiniz?
Ara
Bence yamanın ismini değiştir Kızıl dost, ''Strategyturk Türkçe Yama GÜNCEL (%98)'' ST çevirisi gibi algılanabilir. Daha önce bu tarz bir tartışma yaşandı ve sonuçlarını gördük. Tekrar tartışmalar olmasın.
Ara
(2 saat önce)Boba Fett : Selamlar, yamayı tamamen kendi başınıza mı çevirdiniz yoksa sadece güncel olmayan kısımları mı siz çevirdiniz?
Sadece güncel olmayan yerleri çevirdim yani uzun zamandır güncellenmeyen yamayı güncelledim tek başıma.

(2 saat önce)Paladin : Bence yamanın ismini değiştir Kızıl dost, ''Strategyturk Türkçe Yama GÜNCEL (%98)'' ST çevirisi gibi algılanabilir. Daha önce bu tarz bir tartışma yaşandı ve sonuçlarını gördük. Tekrar  tartışmalar olmasın.
Asıl yama st'nin olduğu için değiştirmek istemedim ben sadece yeni dlc ve ek paketler yüzünden uzun zamandır güncellenmeyen yamayı güncelledim
Ara

Konuyu Okuyanlar: Kızıl, Paladin, 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.