Star Wars Dizi Evreni
Star Wars Dizi Evreni Star Wars Dizileri Hakkında Sizce Star Wars Dizileri Nasıl

Bana Göre Hepsi Harika Çünkü Hepsini Severek İzliyorum

Not : Bugüne Kadar Star Warsın hiç bir kötü yapımı olmadı bana göre

Star Wars la İlgili Sohbet ve Paylaşım
Ara
Hepsi birbirinden kötü.
WhaW8Am.gif
[+] 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(07-03-2025, 20:22)PCOyun : Hepsi birbirinden kötü.
daha neler hepsi iyi neresi kötü yapma
Ara
Andor güzel dizi öneririm sceleton crew de ortalama

Mandolsrion ilk iki sezon cok guzel 3 kötü ashoka kötü acolyte rezalet obiwanda rezalet

Mandolsrion ilk iki sezon cok guzel 3 kötü ashoka kötü acolyte rezalet obiwanda rezalet

Boba fette guzel
Ara
https://youtu.be/IC1g5hR29_c?si=e4XrQjbGZejFLQlG bir video linki paylaştım
Ara
Andor güzel Mando ilk 2 sezon iyi
俺たち 自由 に なれる の か ?
[+] 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Cemal ne derse o
[+] 1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bir çok kişinin aksine ben Acolyte sevdim sanırım kıtır kıtır Jedi doğranması ve kanlı olması hoşuma gitti. Onun dışında Boba dizisinde Cad Bane'ye yazık ettiler. Andor'a Tarkin ve Ghorman katliamı geliyor ona bakarım.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(Dün, 01:13)Takeda Akane : Bir çok kişinin aksine ben Acolyte sevdim sanırım kıtır kıtır Jedi doğranması ve kanlı olması hoşuma gitti. Onun dışında Boba dizisinde Cad Bane'ye yazık ettiler. Andor'a Tarkin ve Ghorman katliamı geliyor ona bakarım.
Boba Fett de evet cad bana yazık ettiler Andor Gelince Bende Bakıcam Ghorman Katliamına
[+] 1 üye GandaLf Gaming nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Mandolarian'ı unutmuşum 3 bölüme bıraktım diye hatırlıyorum bebek Yoda'ya bakıcılık falan pek sevmedim nerede Clone Wars'da ki Mandolar nerede Kotor öncesi Mandolar savaşları.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.