İleti Sayısı: 603
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
18
Katılıyorum bir çok yorumcunun dediği gibi dizi iyi kurgulanmamış ve hatta çok sahne kesilerek ortaya bir şeyler çıkarılmış. Bence 12-18 yaş arası olanlara hitap eden bir dizi kıvamında hatta bir çizgi film kıvamında. Yeni bir Yüzüklerin efendisi fan nesli oluşturmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Böyle niş bir konuyu tüm herkese yediremeyecekleri için teenage nesli hedefe koyuyorlar. Tiktokculara reklam yaptırdıklarından anlamak gerekirdi.
İleti Sayısı: 282
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
1
Geçen gün arkadaşla beraber bir iki sahne bakıyorduk kulaklık olunca sesler aşırı iyi gelmişti bana o yüzden neyse yahu bir de kulaklıkla izleyim falan diye tekrar başlattım ama yok yine olmadı can çekişe çekişe ikinci bölümün ortasına geldim. Üstüne daha önce gözüme çarpmayan şeylere dikkat etmiş oldum daha da canımı sıktı :) hobbitlerde kadının biri diğerine laf atıyor kadın amerikan dizisinden fırlamış getto gibi dudaklarını büküp uuuuuuuv diyor :)
'' Draco dormiens nunquam titillandus ''
•
İleti Sayısı: 603
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
18
14-10-2022, 17:23
(Son Düzenleme: 16-10-2022, 15:03, Düzenleyen: irfandurmus. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Çok şükür sezon bitti de kurtulduk. 7 bölümü izlemeye gerek yokmuş 8 i izleyin yeter.
•
İleti Sayısı: 3,088
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
36
Çöplük bitti. Umarım bir daha gelmez.
Aşağıdaki 1 üye Justicar nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Justicar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• birisi43
İleti Sayısı: 2,467
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Normalde ilk sezon çıktığında yer yerinden oynamıştı sonra nasıl bir hayal kırıklığı olduysa cemal yazmasa haberim bile olmayacak
İleti Sayısı: 5,313
Imperium:
35
31-08-2024, 10:25
(Son Düzenleme: 31-08-2024, 10:29, Düzenleyen: cemal. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Hikaye ilk sezon kadar kopuk değil ama yine de sıkıntılı bi pacing'i var. İlk sezon 4-5 farklı pov 10 bölüme serpiştirilmiş hiçbirinin birbiriyle nerdeyse bağlantısı yoktu. Beğendiğim tek plotline Cücelerin plotline'ı idi oda 10 bölümde toplam 1 saat ve 5er dakikalık serpiştirilmiş. Hobbitler ve wizardın hikayesi de filler gibiydi bu sezonda hiçbir şey değişmemiş o hususta. Numenor hikayesi hala çok sıkıcı uyuya kalıyordum tv başında. Bu sezon cücelere daha çok vakit ayrılacak heralde bi de elflerden sevdiğim elrond ve high king daha çok rol alacak gibi bu sezon. Sauron'un daha sauron gibi davrandığı sahneler var en azından.
İlk sezonda elfle sevgili olan kadın karakter bu sezon yok. Adar'ı oynayan adam değişmiş. İlk sezondaki rolünü çok iyi oynarken bu sezon cast edilen adam edgelord gibi duruyor hiçbir ağırlığı yok.
İlk sezonun vasatlığını aşabilir mi bu sezon ? sanmam ama yine 10 saatlik sezonda 1-2 saatlik güzel sahne olur gibi bu da film çeksenize kardeşim o zaman dedirtiyor çoğu disney+ dizisinde olduğu gibi.
俺たち 自由 に なれる の か ?
•
İleti Sayısı: 5,313
Imperium:
35
Bu dizi kesin iptal olur ya bu sezon ya üçüncü sezon
俺たち 自由 に なれる の か ?
•
İleti Sayısı: 140
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
İlk 2 bölüm iyi gidiyordu ama 3. biraz durgun. Diğer bölümler akıcı geçerse hoş bir sezon olur. Toksik kitlesi tarafından hak etmediği eleştirilere maruz kalan dizi.
•