Red Bull Wololo: El Reinado
yFIEPZB.png

EaoBmaH.png
Ara
güzel çizim :)
Hail the Omnissiah! He is the God in the Machine, the Source of All Knowledge
Ara
Kediyi şimdi gördüm marinelordun kedisi.
Ara
Bir tık hayal kırıklığı oldu. Tüm finaller tek taraflı geçti üstüne totalde belki 4-5 saat teknik aksaklıklar yüzünden boş geçti yayınlar. AoE2 dışındaki oyunlar için düzgün hazırlık yapılmamış bir de. UI'ların bozukluğu, alakasız caster'ların oyunları sunması, maçlardaki ses görüntü sorunları vs. Bir kere açıp ara yüzleri kontrol etmemişler bile

0pQlOQH.png

AoM'un 3. maçı ile Viper ve Liereyy serisi keyifliydi bir tek. Ve AoE1'in bronz çağına geçildiği maçı da iyiydi. Geri kalanlar tırt.
[+] 1 üye Athule nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
İlk günün rezilliği çok kötüydü. 20 dakika gecikme olacak diyip 3 saat sonra anca başlayabilmişlerdi. Sonraki günlerde bu kadar büyük sıkıntı olmadı sanırım ama benim gibi ilk gün o kadar bekleyen, sonrasında hayal kırıklığına uğrayıp sonraki günleri izlemeyen çok kişi olmuştur diye düşünüyorum.
tTRiYax.png
Ara

[+] 1 üye Athule nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Raiding Party bayağı iyiymiş.
tTRiYax.png
[+] 1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.