İleti Sayısı: 46
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Selam herkese,
1960 veya 1990 gibi senelere giden var mı? Mesela meşruti monarşiyle yönetilen İngiltere'de hükümdar değişiyor mu vs. bilmek istedim. Yabancılarda varsa onları da görmek isterim ss'leri elinizde varsa.
•
İleti Sayısı: 716
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
7
Oyun 1945-1946 civarı bitiyor ama istersen devam edebiliyorsun, yeni event veya hükümdarın ölmesi gibi şeyler olmuyor.
•
İleti Sayısı: 7
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Evet Gidiyor ama 47 48den sonra hiçbirşey olmuyor kimse ölmüyo iç savaş vs çıkmıyo
•
İleti Sayısı: 27
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
1
ben 2030 lara kadar gittim. genelde tüm oyunlarım 2000 leri görüyor ağır ağır oynadığımdan dolayı
•
İleti Sayısı: 602
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
8
Bunu denemiştim 2 farklı şekilde.
1) Tarihsel ülke focusları ile, 1944-1945 yılllarına kalmadan savaş bir şekilde bitiyor belki 1-2 sene yukarı aşağı oynar. Ondan sonra geriye pek bir şey kalmıyor oyunun optimizasyon sorunu ilginç derecede devam ediyor fakat 1950'li yıllara kadar sabrettim birkaç FPS artışı gördüm. Geride kalan büyük devletler savaşını yapıp oyuna noktayı koyuyorlar. 1955'e kadar sabrettim.
2) Tarihsel ülke focusları olmadan ise (ortalık cehenneme döndü) 1957 yılına kadar sabredebildim. Oyun tamamen büyük bir belirsizlik içerisinde ilerledi alternatif bir sürü senaryo oluştu fakat sonuç birbiri ile benzer oluyor. Savaş 1939'da çıkmamıştı 2 sene gecikme olmuştu fakat taraflar çok farklıydı buda sonucu pek değiştirmedi çünkü eninde sonunda kazanan ile geride kalan ve müttefik olmayan büyük devletler kendi arasında savaşıp oyuna noktayı koyuyorlar.
•