2 Cümle İle Hikayenin Devamını Getir
Sonra taht odasında ağacın ne işi var dedim. Anlaşılan delirmeye başlamıştım.
[+] 1 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ardindan Stark ve adamlari taht odasina darbe yapmaya geldi. Joffrey denen itin bu kuzeyli kurtlara boyun egmeye niyeti yoktu.
Ara
Ama Starkların asaleti bu ite boyun eğdirtti. İntikam ateşiyle yanan Stark hanedanı Joffrey itinin boynunu vurdu.
Ara
Joffrey’nin kellesi yerde yuvarlanırken bir anda tahtın hemen yanına bir portal açıldı.Portalın içinden ise Daenerys ve hadım askerleri çıktı.
Ara
Daha sonra uyandım ve bütün bunlar aslında bir ruyaymis. Hazırlanıp evden çıkacaktım ki ayağım kaydı ve düşüp kafamı çarpıp oracıkta öldüm
Ara
Zannetmiştim ki bayılmışım, Kendimi 841 senesinde Endülüste buldum.
Ara
Sonra kendi kendime dedim ki neden keşifleri ben yapmayayım. Gemi tayfamı kurup doğruca amerika kıtasını keşfedip adını aytaç koydum.
Ara
Orada ilk kurduğum şehir olan Patates şehrinde bir kızılderili bir evin tepesinden bana zehirli ok attı ve koluma isabet etti.
Ara
Zehir bana süper güçler verdi artık süper kahramandim. Fakat zehir yüzünden yarı insan yarı eşek olmuştum
Ara
Beni iyileştirmesi için koşarak koloni'nin hemen dışındaki ormanda oturan yaşlı kızılderili şamana gittim
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Şaman beni iyileştirebileceğini söyledi. Ama benden 3 kurt dişi, 5 ayı postu, 2 papatya yaprağı, 2 de çikolatalı kek istedi.
[+] 4 üye ZenderX nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bende kılıcımı kınından çıkartıp "ya beni iyileştirirsin ya da dağıtırım burayı!" diye bağırdım.
Ara
Adam çok korktu ve kalp krizinden öldü. Ben de yollara düştüm yeni şifa arıyorum
Ara
Schrek isimli bir dev gelip yardim istedi. Birlikte prensesi kurtarmaya abuk sabuk bir diyara gidiyoruz.
Ara
Gemiden inip büyükçe bir adaya çıkmıştık. Karşımızda 3 5 sefil çapulcu asker vardı.
Ara
Askerlere nerede olduğumuzu sordum, onlar ise Kalradya diyarında olduğumuzu söyledi. Şaşırdık, önümüzde macera dolu günlerin bizi beklediğini hissetmiştik.
Ara
Yeşil dev ile prensesi kurtarmak için yolculuk ederken qalyut köyünün yakınlarında Sultan Hakim ve askerleri yolumuzu kesti.
[+] 1 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Sultan hakim bizi esir alıp elinde golf sopasıyla şimdi sizin kafanızda iki tane soru işareti var dedi.
Ara
Bir; dayak nedir? iki; neden atılır?
Ara
Sonra tam bizi dövecekken Kral Harlus geldi aldı kurtardı bizi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.