2 Cümle İle Hikayenin Devamını Getir
Bu şey Vasalı olmamdı.Yine mi vassal diyip onu öldürecekken o beni öldürdü ve tahtalı köyü boyladım
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
Ara
Gözlerimi açtığımda kendimi rengarenk bir boşlukta süzülürken buldum. Anlaşılan büyücü beni öldürmemiş, bana büyü yapmıştı.
Ara
Derken bir adamla karşılaştım. Adam lanet yüzünden yarı eşşek olmuştu.
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
Ara
Bunun bir tür cehennem olduğunu fark ettim.Arkamı dönüp kaçmaya çabalasamda kıpırdayamıyordum
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
Ara
Kaçmak için adım atmak istediğimde cam gibi şeffaf bir duvara yapışıp kaldım. Gözlerimi ovuşturup ayaklarımın altına baktığımda yanan bir ateş ve ateşin yanında bana pis pis sırıtan büyücüyü gördüm.
IbnE9P2.gif
Ara
Dudakları o kadar sönük ve kuruydu ki sanki ölü bir cesedi andırıyordu.Mor gözleri ile gözlerime kenetlendi ve sinsi bir gülüş patlatarak elinden bir kıvılcım çıkardı,kıvılcım bir küçük ateşe daha sonra ise sanki bir güneşi andıran bir topa dönüştü.Büyücü ateşi yüzüme doğru attı fakat ateş yüzüme çarptığımda gördüğüm şey...
Ara
"[...]çarptığımda gördüğüm şey..." aniden okuduğum bu fantastik kitabı birisinin eliyle çekmeye çalıştığını fark ettim ve kafamı kitaptan kaldırırken yatağımın kenarında hemen yanımda Daddario'nun hafif bir tebessümden sonra ela gözleriyle bana bakıp alt dudağını ısırdığını gördüm. Aman Kök Tengri, ne oluyordu?
İhtiras, keder, heyecan, marjinallik, monşerlik, kaygı ve aşırı miktarda Türklük barındırır.
Sen eğme, eğilsin alnı karalar / Dalkavuklar, p...lar ve maskaralar
Ara
Ezazelizezalizeziye aşiretinden kız kaçırdığımız için aşiret bize saldırmıştı!
Hemen tüfeğimi kuşandım!
[+] 2 üye Defterdar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Tam silahlar patlayacakken Daddario araya girdi ve burada mutlu olduğunu söyledi. Ezazelizezalizeziye aşiretinin reisi bana sert bir bakış atarak adamlarına geri dönmelerini işaret etti.
IbnE9P2.gif
Ara
Ama Asiret reisi arkasına baktı ve şunu dedi:
"Baslık parası istiyoruz"
Ara
O noktadan sonra pazarlık başladı. Aşiret reisi kendi oğlu için gelinini 40 deveye satın almıştı.
Ara
Derken yer aniden sallanmaya başladı.Bu andan sonra akıllarda tek soru vardı İstanbul Depremi'nin habercisi mi?
Ara
40 deve + deprem tazminatı istediğini söyleyen Aşiret reisi devamını da istedi, istediği şey ise...
Ara
Urfa şehriydi. Urfa bağımsız ve bir aşiret federasyonu olacaktı!
Ara
Aşiret Reisi 40 deveyi satıp üzerine de deprem tazminatını ekledi ve bu parayla ABD'den kabile mızrakçılarına ek olarak M1-Abrams aldı ve Urfa Federasyonu ordusu ile Musul önlerine yürüdü.Reis Aşiretlikten Devlete uzanan bir toplumu şaha kaldırmıştı.
Ara
Bir anda irkilerek uyandım. Nerede olduğumu anlamayarak uyku sersemi biçimde rüyamı düşünüyordum.
Ara
Üzerime baktım acaba bir yerim açık mı kalmıştı.Sonradan aklıma geldi hafif esintili bir yaz günü olduğu.
Ara
Uyanmamla beraber urfalı eşim üzerime atladı. Çok uykucu olduğumu söyleyip...
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
(31-08-2020, 12:45)cemal : Uyanmamla beraber urfalı eşim üzerime atladı. Çok uykucu olduğumu söyleyip...
Urfa Federasyonu Reisi'nin beni sefer çağırdığını söyledi.Seferin nereye olduğunu sorduğumdaysa...
[+] 1 üye MAB nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
İlk Hedefimiz Suruçtu...
Önce Urfa'da siyasi birliği sağlayacak. Sonra da tüm Güneydoğu'yu kontrol edecektik...
Ara

Konuyu Okuyanlar: 11 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.