2022 Yaz V Rising Etkinliği
header.jpg?t=1649946277

2022 Yaz V Rising Etkinliği
2022 Yaz dönemi içerisinde V Rising Etkinliğine dair ekran görüntüleri bu konu altında paylaşılır.

Oyuncu Listesi
[+] 2 üye Rzenma nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
İlk oyun gününde base kurup birkaç boss öldürdük. Öldürülen her boss yeni bir yeteneği açıyor alfa kurt kanını elde ettikten sonra transform geçirip biz de kurt olabiliyoruz artık. Katılmak isteyen yeni üyeler olursa bekleriz.

?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett...rbox=false
?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett...rbox=false
Ara
Katılıyorum.
Ara
Katildim
omnia fui et nihil expedit
Ara
Katılıyorum
Ara
Kaleye level atlattırıp taş yapılara geçtim. Bugün @Rzenma geldi birkaç tane boss kestik beraber sonra kendisi kaleyi genişletti. Servant olayını da açtık insanları büyüyle kölemiz yapıp çalıştırıcaz artık. Ragn bizim klandan ayrılıp Justicar ve Mabelle yanımıza komşu bir kale yaptı.

9rzk2pz.jpg
俺たち 自由 に なれる の か ?
[+] 2 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Katılmak isterim.
[+] 1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Katılıyorum
[+] 1 üye Ferreke nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Katılıyorum
Ara
Katılıyorum
Ara
an7hqd8.jpg
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Üçüncü clanı kurup bizim bölgede kalenizi yapabilirsiniz @Onur34 @SkyWolf gerekli itemları zaten birlikte kasıyoruz ve bossları da birlikte öldürebiliyoruz.
Ara
Şu resmide koyayım. Bu arada gravestone olayını çözdüm 100 kemiğe 1 tane grind ediyorum makinede yardımcı olabilirim.

5145t2w.jpg
俺たち 自由 に なれる の か ?
[+] 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Arkadaşlar siz çok gelişmişsiniz. Ben karakteri yeni oluşturdum size yetişene kadar ooooo. Birde discord da iletişim sıkıntılı, kalabalık olunca hiç bir şey anlaşılmıyor.
Ara
(24-05-2022, 08:12)SkyWolf : Arkadaşlar siz çok gelişmişsiniz. Ben karakteri yeni oluşturdum size yetişene kadar ooooo. Birde discord da iletişim sıkıntılı, kalabalık olunca hiç bir şey anlaşılmıyor.

Yetişme gibi bir şey yok, oyunda level yok. Ben 3 saat oynamadım, aynı takılıyorum herkesle. Ne giydiğine bakıyor her şey.
Ara
(24-05-2022, 23:17)elefsar :
(24-05-2022, 08:12)SkyWolf : Arkadaşlar siz çok gelişmişsiniz. Ben karakteri yeni oluşturdum size yetişene kadar ooooo. Birde discord da iletişim sıkıntılı, kalabalık olunca hiç bir şey anlaşılmıyor.

Yetişme gibi bir şey yok, oyunda level yok. Ben 3 saat oynamadım, aynı takılıyorum herkesle. Ne giydiğine bakıyor her şey.

Yetişme derken kast etmek istediğim, ben karakteri yeni oluşturduğum için geliştirmelerini inşaatlarını falan yapmam gerektiğinden ve sizin de o kısımları çoktan halletmiş olmanızdan kaynaklı olan durumdu. :3
Ara
Bu akşam giriyormuyuz.
Ara
Akşam bayağı oynadık.

Ragüngilin kalede toplanırken

nuw4g4h.jpg

俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.