İleti Sayısı: 12,363
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Bu hafta da egemenliğimi devam ettirdim, yakınımdan geçen bir rakip bile yok.
•
İleti Sayısı: 1,909
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
49
Malum kişiler tarafından terörize edildiğim için tam potansiyelimi gösteremedim.
omnia fui et nihil expedit
•
Imperium:
100
Bu hafta da silip süpürdük, kupamı şimdiden teslim edebilirsiniz.
•
Imperium:
100
bugün son yarış hariç hepsinde dezavantajlı nitro ile oynamama rağmen birinciliğimi koruyorum.
•
Imperium:
49
#NFSHEATTEKARAGECE
Şok operasyon görüntüleri. Örgut mensuplari tarafından gerceklestirilen saldirilara dair bazi rahatsiz edici görüntüler. Izleyenlerin takdirine bırakıyorum
•
İleti Sayısı: 3,991
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
53
İlk videoda görüldüğü üzere ilk sen müdahale etmeye kalmışsın, sadece bir defa da değil, video sonuna doğru yine senin başkasına yaptığın hamle açıkça görülüyor. Algılara kanmayalım.
Imperium:
49
Ben gidiyorum yolumdayim arkadas cikiyor onume kafasına göre. Duba yok. Dumduz giderken onume atlayan ve beni disari atan birine ne yapmam gerekirdi ki
•
İleti Sayısı: 3,319
Imperium:
56
27-12-2023, 12:04
(Son Düzenleme: 27-12-2023, 12:04, Düzenleyen: Ragnvaldr.)
Bu da Athule'nin kafasına göre benim önüme dümdüz atladığı bir an.
Aşağıdaki 1 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• PCOyun
İleti Sayısı: 2,026
Imperium:
28
LMAO
Bu da benim arşiv:
En sevdiğim video bu, PCOyun'un önünüzü kesiyorum yanlış bir şey yok dediği ön kesmeler:
Duman'ın önünü kesme girişimi, bu sefer başarısız :( Beni ıskalamıyor ama:
Yanımdan geçerken dostça temaslar :D
Bu da ragünün cinayeti:
Ragünün bu hamlesinden sonra bilerek ona birkaç kez çarptığımı da kabul ediyorum. Yoldan atmaya çalışıp ön kesiyorum diyecek değiliz.
•
İleti Sayısı: 3,991
Imperium:
53
Athule'nin attıklarının hepsi önüne kırma. Profesyonel camiada bile yapılıyor bu hareket. Git F1 yarışları izle orada da görürsün arkadakini geçirmemek için önüne kırmayı. Ama Ragn'ın Athule'yi demiryolundan aşağı atmasına çok güldüm. Burada da bi mücadele seviyesi var. Arkadakinin önüne kırarsın, geçerken çarparsın falan bunlar kabul edilir. Ama yukarıda Mabel direkt intihar saldırısı yapmış. Kendisi yoldan çıkma uğruna sabotaj yapmaya çalışıyor. Adam yoldan çıkmış yine üstüne sürüyor.
•
İleti Sayısı: 3,319
Imperium:
56
Son olarak da PCOyun'un herhangi bir yasadışı veya dünya dışı programlar kullanmasıyla ilgili inceleme açılmasını talep ediyorum. Aşağıdaki videolarda da göreceğiniz gibi ne zaman çarpışsak kendisi başka bir yere ışınlanıyor.
•
Imperium:
100
BMW ile yarışan arkadaşı tebrik ediyorum, muhteşem bir performans göstermiş. Umarım ileriki yarışlarda da aynı performansı korur, aynı zamanda adına yapılan karalama kampanyasını da kınıyorum. Başkalarının aksine virajda burundan dik bir şekilde girmemiş kimseye, kafa kafaya mücadele etmiş. Ligdeki en temiz yarışçı olabilir.
•