İleti Sayısı: 26,421
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
3 sene daha dayansaydın :D
•
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
Avusturya'yı ilhak etmeseydin daha çok işine yarardı herhalde.
•
İleti Sayısı: 368
Imperium:
2
20-08-2015, 19:14
(Son Düzenleme: 20-08-2015, 19:16, Düzenleyen: Steafun.)
Baydı artık. Ondan bıraktım 3 sene felan daha çekemedim yani. Napoli , Fransa ile oyun boyu müttefik kaldı meyvesinide yedi görüldüğü üzere. Ayrıca Venedik'in İstanbul'u ele geçirmesi ve balkanları himaye altına alması da iyiydi. Avusturya'yı ilhak etmem hem hataydı hem doğruydu. Çünkü o senelerde İsveç , Litvanya'yı Polonya'dan ayırmaya çalışırken yenildiğimiz savaşlardan dolayı oluşan negatif prestij yüzünden PU'dan düşmüştü. Bende aynısı Avusturya'ya da olacak , PU'da tutmak zor olacak diye Annex'e başladım.
Aşağıdaki 1 üye Steafun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Steafun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• GaulTurk
İleti Sayısı: 2,843
Imperium:
15
benim britanyam seninkini döver :d şaka bi yana avusturyayı anexlemekle fransanın yolunu açmışsın. bunun yerine avsturya ordularıyla fransayı dövsen sıkıntı yaşamazdın gibime geliyor. epeyce de büyürdün..
Aşağıdaki 1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• GaulTurk
İleti Sayısı: 368
Imperium:
2
Vallaha , senin Litvanya PU olsaydı tek başına döverdi :D Annex olayını yukarıda açıkladım , prestij yüzünden İsveç'i kaybetmiştim , sütten ağzı yanan şeklinde :P
•