İleti Sayısı: 74
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
0
Kastilya dan toprak alınca osmanlı ally oluyor seninle diye hatırlıyorum. O zaman sırtın yere gelmiyor :D
Belki de gök itiyor...
•
İleti Sayısı: 1,370
Imperium:
4
Şu an Giriti aldım Distance Borders etkisi gidince ittifak oldum.Sırtım yere gelmez artık :D
•
İleti Sayısı: 345
Imperium:
4
İyi iş çıkarmışsın tebrikler. Arnavutluk'la kurtulmak daha bir zor sanki.
Denemeyi bilene imkansız yoktur.
- III.Alexandros (Büyük İskender)
•
İleti Sayısı: 2,844
Imperium:
15
valla iyiki konuyu açmışsın. şimdi, gırnata oyunumu(ironman) yayınlıyorum. orda yazacaklarıma dikkkat et ve aynı hatalara düşme ;)
•
İleti Sayısı: 2,844
Imperium:
15
27-07-2015, 02:24
(Son Düzenleme: 27-07-2015, 02:28, Düzenleyen: jax61.)
de hadi hayırlısı.. güzel ilerliyorsun..iberya fethi gelsin.sonrası avrupaya islamı yaymak kalır da önünde fransa var. iberya bitimi fransaya devam bence..
bu arada eğer ticari şirket kurmak gibi bir düşüncen varsa ve tehlikedeysen, yani avrupadan atılacaksan afrikaya in. aksi halde pek bi hayrını göremezsin o toprakların. ben mecbur kalıp kaçmak zorunda kaldığım için afrikaya ilerlemiştim. sen güzel gidiyorsun. avrupada kal. başkentin kurtuba oldu.o topraklar %75 otonomili olacak. bereket yok :)
commonwealth bildiğimiz gibi :) osmanlı 1700 e kadar eip gürler ..sonrası malum :)1700 lere kadar iberyayı halletmen lazım..
•
İleti Sayısı: 1,370
Imperium:
4
Manpower çok sıkıntı her savaşta havuz sıfırlanıyor.Ordumun yarısı paralı asker.Altın yerlerini ele geçirip ordaki Devep. puanlarını 9 yaptım her birinden çok güzel para alıyorum fakat %30 enflasyon oldu.Osmanl çok yardımcı oluyor.Dediğin gibi Fransayı halledersem önümde engel yok.Belki Avusturya yardımcı olur :D
•