Age Of Empires 2 def - YZ Sohbet
arkadaşlar yz sohbeti nasıl oluyor komut gönderiyorum cevap yok lakin yz komutlarını felan hep denedim lakin cevap vermiyorlar neden kaynaklı bu
Ara
Şimdi denedim çalışıyorlar. Ekran görüntüsü atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim. Ayrıca oyunun hangi versiyonunu kullanıyorsunuz?
tTRiYax.png
Ara
(04-09-2022, 17:49)reddga : Şimdi denedim çalışıyorlar. Ekran görüntüsü atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim. Ayrıca oyunun hangi versiyonunu kullanıyorsunuz?

demek istediğim yapay zeka ile de konuşa biliyormuyuz o komutlarla yapay zeka diyorki bana 100 kaynak gönder sana katılıyım diyor bende yemek gönder diyorum cevap vermiyorlar
Ara
unknown.png unknown.png

Evet o komutları kullanarak bir bakıma konuşulabilir.
tTRiYax.png
Ara
(04-09-2022, 19:02)reddga : unknown.png unknown.png

Evet o komutları kullanarak bir bakıma konuşulabilir.

ben de yemek verin diyorum cevap vermiyorlar bana cevap vermiyorlar  ben türkçe oynuyorum ama
Ara
unknown.png

Türkçe de çalışıyor. Sizde niye çalışmadığı hakkında pek fikrim yok. Oyunda müttefik olduğunuz yapay zeka var olduğuna emin misiniz? Müttefik değilseniz size yanıt vermez.
tTRiYax.png
Ara
(04-09-2022, 20:37)reddga : unknown.png

Türkçe de çalışıyor. Sizde niye çalışmadığı hakkında pek fikrim yok. Oyunda müttefik olduğunuz yapay zeka var olduğuna emin misiniz? Müttefik değilseniz size yanıt vermez.

müttefik nasıl oluyoruz ben müttefik değilim
Ara
Görsel

Oyuna başlamadan önce lobide aynı takım numarasına sahip olduğunuz oyuncular veya yapay zeka ile müttefik olursunuz. Burayı istediğiniz gibi ayarlarak istediğiniz sayıda müttefik ve düşman koyabilirisiniz. Ayrıca sağ altta takım ayarlarında takımları kilitleyi tiklerseniz oyun sırasında diplomasi durumu değiştirilemez olur ve müttefiğinize istediğiniz gibi komutlar verebilirsiniz. Yapay zekayla oynarken bunu tiklemek gerekli diyebilirim.

Görsel

Eğer takımları kilitleyi işaretlemezseniz oyun içi diplomasi ayarlarından bunu değiştirmek mümkün. Ama yapay zeka bunlara nasıl yanıt veriyor tam bilmiyorum, fazla denemedim.
tTRiYax.png
Ara
(04-09-2022, 21:00)reddga : Görsel

Oyuna başlamadan önce lobide aynı takım numarasına sahip olduğunuz oyuncular veya yapay zeka ile müttefik olursunuz. Burayı istediğiniz gibi ayarlarak istediğiniz sayıda müttefik ve düşman koyabilirisiniz. Ayrıca sağ altta takım ayarlarında takımları kilitleyi tiklerseniz oyun sırasında diplomasi durumu değiştirilemez olur ve müttefiğinize istediğiniz gibi komutlar verebilirsiniz. Yapay zekayla oynarken bunu tiklemek gerekli diyebilirim.

Görsel

Eğer takımları kilitleyi işaretlemezseniz oyun içi diplomasi ayarlarından bunu değiştirmek mümkün. Ama yapay zeka bunlara nasıl yanıt veriyor tam bilmiyorum, fazla denemedim.

çok teşekkür ederim
Ara
(04-09-2022, 21:00)reddga : Görsel

Görsel

bide savaştığımız kişilerle barış yapabiliyormuyuz
Ara
Öyle bir mekanik yok. Ona en yakın olarak yukarıda paylaştığım diplomasi ayarlarında düşmanınızı tarafsız veya müttefik yapmayı deneyebilirsiniz.
tTRiYax.png
Ara
(05-09-2022, 07:08)reddga : Öyle bir mekanik yok. Ona en yakın olarak yukarıda paylaştığım diplomasi ayarlarında düşmanınızı tarafsız veya müttefik yapmayı deneyebilirsiniz.

teşekkür ederim bir sorum daha olucak kusura bakmayın rahatsız ediyorum yapay zeka sur yapıyor mu
Ara
Yapabilir. Eğer yapmıyorsa sohbet komutlarından yaptırılabilir büyük ihtimal. 54 ve 55 numaralı komutlar olmalı.
tTRiYax.png
[+] 1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(05-09-2022, 09:45)reddga : Yapabilir. Eğer yapmıyorsa sohbet komutlarından yaptırılabilir büyük ihtimal. 54 ve 55 numaralı komutlar olmalı.

düşman yapıyor mu hiç denk gelmedim de yeni olduğum için orta zorlukda oynuyorum ondan dolayımı yapmıyolar
Ara
Evet muhtemelen zorluk seviyesi ile ilgili. Belki uygarlık seçimine ve haritaya da bağlı olabilir. Aşağıdaki linkten yapay zekanın zorluğa göre nasıl davrandığını inceleyebilirsiniz.

https://ageofempires.fandom.com/wiki/Art...d%20towers
tTRiYax.png
Ara
(05-09-2022, 10:58)reddga : Evet muhtemelen zorluk seviyesi ile ilgili. Belki uygarlık seçimine ve haritaya da bağlı olabilir. Aşağıdaki linkten yapay zekanın zorluğa göre nasıl davrandığını inceleyebilirsiniz.

https://ageofempires.fandom.com/wiki/Art...d%20towers

teşekkür ederim iyi günler
Ara

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.