@pleb'in bende yeşil gözüküp senin kırmızı gözükmene ne demeli.
Age of Mythology - Ekran Görüntüleriniz
|
@pleb'in bende yeşil gözüküp senin kırmızı gözükmene ne demeli.
25-04-2016, 00:51
O tarlaları öyle yapmamak gerek. Evleri de öyle yapmamak gerek.
Oyunda bug var demekki :D
Oyun başı sinir oldum zaten haritaya hevesimi sildi baştan ne güzel donanma çıkardım tokatlıyorum bi baktım 20 tane liman dikmiş köylülerinin hepsi liman liman diye sayıklıyor. Bide gemilerle base indirmek nedir en güççük ada bana gelmiş (25-04-2016, 00:51)Duman : O tarlaları öyle yapmamak gerek. Evleri de öyle yapmamak gerek. Bir elin parmağını geçmedi gün sayısı başlayalı @GodDuman =D He bu arada tarlalar adada kaynak kalmadıktan sonra ve görüntüden 5dk önce rastgele attığım tarlalar. (Marketin anası ağladı =D) Ve bu arada Age of serilerindeki popülasyon limitlerini her zaman eğlence azaltıcı iğrenç bir sınırlama olarak görmüşümdür. Hadi sınır olabilir ama bu kadar düşük olmamalı. Hatırladığım kadarıyla Warhammer40K serilerinde de vardı ama hiç hissedilmiyordu. Bu oyunda 20-25 tane askerin savaşını izliyoruz. "Pathetic game." Ayrıca bu oyunun ismini "Age of TC Kapmaca" ve "Age of Click Click" koydum @Blackwhist ve @
25-04-2016, 10:42
Başlayanlara 1-2 taktik vereyim madem.
27-04-2016, 23:51
Tc ile puan almakla olmuyor bu işler.Bak orda wonder var onu yıktırmadım o kadar zamandır dayandık tek adamla inşa ettim 300 yıl sürdü.
29-04-2016, 19:46
Bir ara arkadaşlar vardı katılmak isteyen, o arkadaşlar el kaldırabilir mi ? Taze kan lazım.
29-04-2016, 19:50
El kaldıramıyorum başka bişey kaldırsak mesala kadeh kaldıralım olmadı vinç kaldıralım ? olmuyo mu ?
03-05-2016, 23:15
@Blackwhist @GaulTurk
@Duman Midde oyunu alıyorkene 5-6 savaş sonucunda midi tutmam :P Sync hatası verdi ama yanda resing atması gözüküyor işte :(
03-05-2016, 23:19
Redtay problemi halletmiş :) Mobil internetle boğuşmasam gelirdim.
Gel gel im on fire :D
Bu sefer tek bir kuleni değil seni yok edicem dermişim pleb op idi ama ekonomisi çöktü fakirin.(Okadar arabalı okçu ve filden sonra benim ekonomim ona karşın dayandı ya o bana yeter :P birde redtayin kaynaklar ona kaldı 6 tc li ) Pray for pleb @Redtay başlangıçtaki tacizlerini unutmadık iyi zarar verdi gelişecek :P
04-05-2016, 00:04
Saol canım kardişim. İyi oynadın ama acıma kısmına bir perde fln çekelim redin kaynaklarını aldın+tc lerini onu kolay gördün beni orda çok az bir süre bıraktın ki o sırada 3. çağa geçtiğimde adamım yokken redplebden baskın yemiştim toparlanmamla sen redplebi dövüyodun sohbetten hatta bana bırak ben şey edücün dedin tamam dedim o arada bende 4. çağa atladım ekonomim sağlamdı koydum askeri mide :P sonrada alamadın zaten
23-10-2017, 17:22
(25-04-2016, 10:42)Duman : Başlayanlara 1-2 taktik vereyim madem. Birkaç ekleme yapayım izninle, -Vahşi hayvan geliştirmesi yapıldığında benim kaynak toplama sıram şu oluyor.Etraftaki deer,caribou,boar 'a devam ederken bir-iki işçi ile tavukları topluyorum.Ardından koyun ve domuz,en son da tarlaya geçiyorum.Bunu yapmamdaki amaç oyunda erkenden vahşi hayvanları aramaya başlayayım ki tavuklar bittiğinde zaman kaybetmeyeyim. -Tarlaları tek bir yerde toplamak bazen iyi bir fikir olmayabilir.Güvenli köşelerde granary kurup üretim sağlama alınabilir. -Deniz haritalarında denizdeki balıklar sınırsız olduğundan balıkçı gemilerine Gaia ile çok rahat yönelinilebilir.Hem ucuz balıkçı gemisi,hem de Gaia ağaçları ile odun üretiminiz erken safhada deniz üstünlüğü kurmada çok yardımcı olacaktır. Ekran görüntüsü konusuna da görüntü atıp yorumu bitireyim.
28-08-2024, 03:46
(Son Düzenleme: 28-08-2024, 03:47, Düzenleyen: PCOyun. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
İçerideyiz:
06-09-2024, 22:24
|
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi