İleti Sayısı: 716
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
7
Çıkışından beri oynarım diye erteliyodum bugün fırsat bulup denedim, işlemci üzerine çok yük bindiren bir oyun olduğu için 30-60 arası Fps alarak oynadım yeni dövüş mekanikleri hoşuma gitti ama aynı zamanda eski Assassins creed ruhunu hissedemedim sanki başka bir oyun oynuyormuş gibi geldi, oyunu henüz bitirmedim hikayesi fena ilerlemiyor ama ileride ne olur bilemiyorum.
•
İleti Sayısı: 3,987
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
53
AC Odyssey sonrasında AC Valhalla oynamıştım. Geçen de teması da çok güzel diye AC Origins oynayayım diye indirdim. Grafikler konusunda zaten diğer ikisinin gerisinde kalacağı belliydi, kaç yıllık oyun. Ama oynayış açısından da çok kötü geldi. Oyun bariz bir biçimde geri kalmış hissettiriyor. Odyssey çıktığında Origins'deki hataları düzeltip yeni oyun yapmışlar deniyordu, baya baya öyle olmuş. 3 saat oynayamadım oyunu. Odyssey'i de bitirmemiştim, acaba Valhalla'dan sonra ona dönmek de sıkıcı olacak mı diye çekinmiyorum değil.
•
İleti Sayısı: 6,640
Imperium:
17
filleri nasıl kesiyoruz kolay bir yöntemi varmı zehirlnebiliyormı ateşten etkilenebiliyorlarmı
•
Imperium:
17
sadece seviyem yetmiyormuş filleri kesmek için 4-5 tane filden birtanesini kestim
•
Imperium:
17
artık filleri kesebiliyorum ama bir tane timsah bosu var onu hangi seviye olmam gerekiyor
•
Imperium:
17
biraz öyle oldu ama havalı dueuyor zırh genede
•
Imperium:
17
ana oyun bitti artık dlclerde sıra
İleti Sayısı: 2,134
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
1
Sonra valhalla bende aynı sıradayım şu an ama ben bu kadar seri bitiremiyorum.
Imperium:
1
Bu oyunda red dead gibi gitmek istediğimiz yerin yolunu bize gösterme şekli yok mu? Oto sürüş var ama ben bana yolu göstersin ben gidiyim istiyorum.
•
İleti Sayısı: 9,451
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
26
Odesada otomatik at sürüşü vardı diye hatırlıyorum.
Imperium:
17
bu oyundada var x tuşuna basılı tutunca otomatik gidiyor hedefe gitmek içinde e ye basmak gerekiyor
•
Imperium:
1
Yok ben kendim gitmek istiyorum o sadece yolu göstersin
•