Aksiyon: Assassin's Creed Shadows
Ertelenmese şaşardım.
Ara
Erken erişim iptal edilmiş.
Ara
Oyunu geliştiren ekibin yarısı daha önce oyun yapmamış.
[+] 3 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ara
Ara
şu oyun için heyecanlanan varsa kendini camdan aşağı atsın ya
Ara
Benim zenci samuray ve beyaz ufak tefek kız için başka projelerim var  :xd:
q59zb6s.jpg
Ara
Game passe eklendigi zaman deneyecegim oyunu
Ara
(25-01-2025, 00:09)irfandurmus : Benim zenci samuray ve beyaz ufak tefek kız için başka projelerim var  :xd:
Merak ettim bak. :smile:
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bahsedilmemiş ama oyun tekrar ertelendi. Bu sefer 20 Mart'a. İstediğin karakteri seç oyun boyunca onla takıl, diğerinin önemi yok tarzı olacaksa iki karakter olması çok kötü ama yerine göre doğru karakteri seçmemiz gerekecekse ilginç bir dinamik olabilir. En azından karakterini geliştir gelen tüm düşmanları kes AC oyunlarından daha iyi bir şey çıkar ortaya.
WhaW8Am.gif
Ara
Dost Kayaoğlunun ön incelemesini izlersen 2 karakterinde kullanılacağı alanlar olacak
Ara
Zenci samuray bahsini okuyana kadar ilginç bir şekilde samurayın zenci olduğunu fark etmedim ama bu önemli değil boykot edilmesi gereken oyunlar listesinde olmalı, ırkçılığa karşıt olduğunu göstermek için oyunun temasına karşı cinayet işlemene şirin gözükmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Ara
(27-01-2025, 22:55)PCOyun : Bahsedilmemiş ama oyun tekrar ertelendi. Bu sefer 20 Mart'a.
Gene şaşırmadım.
Ara
forumda ne kadar yorucu insan var ya
Ara
yetenek ağacı sistemi naısl olack acabaa valhalla gibimi odeyssey gimi ?
Ara
Ara

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.