Aksiyon: Dark Souls: Remastered
header.jpg?t=1527242303
QLOC tarafından yapılan Dark Souls Remastered 24 Mayıs 2018'de çıktı.
Dark Sousl Remastered'a dair paylaşımlar, yorumlar ve bilgiler bu konu altında bulunur.

[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ne ara yaptılar, ne ara çıktı :D hemen arıyorum kendisini.
[+] 2 üye zencefil nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Belirli bir tarihe kadar mı bilmiyorum ama şuan steamde ilk oyun sahiplerine remastered sürüm %50 indirimli.
Ara
Ben almak isterim ama çok pahalı. Bir de bende ilk oyun vardı ama o dönem bir olay vardı Türkiye'ye satışı çıkmadı steam üzerinden. Benim elimde kutulu versiyon var. Acaba bir şekilde %50 indirimden yararlanabilir miyim?
Ara
(26-05-2018, 14:59)Justicar : Ben almak isterim ama çok pahalı. Bir de bende ilk oyun vardı ama o dönem bir olay vardı Türkiye'ye satışı çıkmadı steam üzerinden. Benim elimde kutulu versiyon var. Acaba bir şekilde %50 indirimden yararlanabilir miyim?

Hayır steam üzerinden Prepare to Die edition'a sahip olmanız gerekiyor.
Ara
Oyunu bugün kendime işkence etmek için indirdim. Hangi sınıfla başlasam daha kolay olur?
Ara
Knigth veya hile modunda açmak istiyosan pyromancer. Başlangıç classlarının başlangıçta bonus olarak verdiği itemlar dışında bir etkisi yok. Diğer classların verdiklerini kısa bir sürede elde edebilirsin.
[+] 1 üye Voidian nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
İlk bossa dördüncü kez öldüm ve youtube'a girip bakınca onu öldürmememiz gerektiğini anladım.
Ara
Öldürmemiz gereken diye bir şey yok, weaponı bulduktan sonra öldürmen lazım normalde.
Ara
Elimde kırık bıçak varken öldürmekten bahsettim. Kılıç ve kalkan buldum ve dönüp kestim. İnanamıyorum ama kestim.

Edit: Boss değilmiş sadece hapishane iblisiymiş.
[+] 3 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Görsel

Tahmin edin bu görüntüden sonra kimin cesedi yere yığıldı?
[+] 3 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Onları kesince şanslıysan kılıcı düşüyor ve ng için baya iyi bir kılıç.
[+] 1 üye Voidian nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.