Aksiyon: Dead by Daylight
Oyunun ana menüsünde Konami Kodu'nu girince ufak bir easter egg bulunuyor.
WhaW8Am.gif
Ara
Oyuna her girişinizde 50000 Bloodpoint hesabınıza ekleniyor. Bu 23 Haziran'a kadar devam edecekmiş. Oyun konusunda ise maç arama süreleri yine eskisi gibi ölüm olmuş. Sabah diye mi böyle bilmiyorum ama 15 dakika bekledikten sonra oyundan çıkmaya karar verdim çünkü bir lobiye bile giremedim.
WhaW8Am.gif
[+] 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
The Executioner takip müziğinin eski hali iyiydi, değiştirmelerine pek gerek yoktu ama yenisi de daha derli toplu duruyor.

tTRiYax.png
Ara
Mevcut hali oyuna daha uygun gibi geldi. Genelde bu tarz şeylerde sesin diğer sesler ile karıştırılmamasını sağlamaya çalışıyorlar.
WhaW8Am.gif
Ara
Oyunun dördüncü yılının şerefine yeni bir etkinlik düzenleniyor. Etkinlik süresince özel eşyalara ulaşmak mümkün. Bu eşyalardan birisi %104 oyun sonu puan artışı sağladığından yeni oyuncular için de büyük bir fırsat.
WhaW8Am.gif
Ara
4. yıl keki ve barbekü ile çok rahat puan kasılıyor. Bir de kekler stacklense 200k'ya kadar yolu var.

unknown.png
WhaW8Am.gif
Ara
Oyun fullscreen değilken ekranı tam kaplamıyor. Bunu yapmanın bir yolu var mı?
tTRiYax.png
Ara
Acaba sıkıntı tam olarak ne? Oyunun borderless windowed gibi bir seçeneği olduğunu sanmıyorum. O yüzden tam kaplamayacaktır.
WhaW8Am.gif
Ara
(03-07-2020, 00:26)reddga : Oyun fullscreen değilken ekranı tam kaplamıyor. Bunu yapmanın bir yolu var mı?

Oyunun çözünürlüğü monitörün çözünürlüğünden daha düşük olabilir.
Ara
(03-07-2020, 00:27)PCOyun : Acaba sıkıntı tam olarak ne?

Resmi dbd forumlarında tam benim yaşadığım problemi buldum.

https://forum.deadbydaylight.com/en/disc...ring-issue

Konudaki video (o kadar olmasa da) benim yaşadığım takılma sorununun aynısı. İşin üzücü yanı orada bahsedilen Windows ayarı bende yok. O yüzden başka bir çözüm bulmam lazım.
tTRiYax.png
Ara
Bugün oyunuma ilk kez hile geldi. Oyun başladıktan 2 dakika sonra 5 jeneratör tamamlandı ve endgame collapse başladı. 15 saniye sonra da endgame collapse bitti ve oyundan çıkan 1 kişi hariç herkes öldü. Bayağı tuhaf bir deneyimdi.
WhaW8Am.gif
Ara
Mid Chapter güncellemesinde Leatherface ve Hillbilly değişiklikleri olacakmış.
WhaW8Am.gif
Ara
(04-07-2020, 16:15)PCOyun : Mid Chapter güncellemesinde Leatherface ve Hillbilly değişiklikleri olacakmış.

Leatherface hangisiydi hatırlamıyorum ama Hillbilly'nin değişmesi iyi olabilir. Testereli bir başka arkadaş daha eklenmişti sanırsam eklentiyle. Aralarında elbet büyük farklar vardır ama ben görememiştim. En kötü ihtimalle renk getirir, iyi olur.
Ara
(04-07-2020, 18:46)Henri : Testereli bir başka arkadaş daha eklenmişti sanırsam eklentiyle.

O Leatherface.
tTRiYax.png
[+] 1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Özellikleri yine testere olarak kalacak. Ufak değişiklikler ve addon güncellemesi olacakmış. İkisinin de addonları aşağı yukarı aynıydı eskiden ve ultra rare addonları yoktu.
WhaW8Am.gif
Ara
1-2 tane DLC satın alabilirim sanırım oyun için. Önerileriniz var mı?
Ara
(04-07-2020, 19:18)Ayro : 1-2 tane DLC satın alabilirim sanırım oyun için. Önerileriniz var mı?

Meta perkleri olarak soruyorsan tam yanıtı ben veremem, eğer Killer oynamak için soruyorsan oynanışı en sevdiklerini al derim. Ben bu şekilde geçtiğimiz hafta Legion, Plague ve Demogorgon DLC'lerini almıştım.
tTRiYax.png
Ara
@Ayro

Zevk mi yoksa meta olarak mı yaklaştığına göre değişir.

Zevk açısından önce oynanışını izlemeni ve hoşuna gideni almanı öneririm. Meta olarak ise en güçlü killer oyunda nurse sonra spirit. Üçüncü sıra da 2-3 killer tarafından paylaşılıyor. Doktor, Freddy, Hillbilly gibi. Perk metası olarak ise genelde killerdan killera değişiyor. En banko iki perk Hex: Ruin, Surveillance ikilisi. Genelde her killerda kullanılabilir bu ikili. Biri Flesh and Mud DLC'si ile diğeri de The Saw DLC'si ile geliyor. Tabii bu perkleri diğer killerlar tarafından erişilebilir yapmak için ana killerlarını 40 level yapman lazım. Ayrıca sende olmayan perkler için shrine of secrets'ı da kovalayabilirsin. Her hafta yenilenmekte ve 2 killer 2 survivor perki satın alınabilir hale gelmekte. Survivor açısından ise karakterler genel olarak kostüm gibi. Kendilerine özel 3 perkleri var ama aynı şekilde 40 level yaparak diğer karakterlerde de erişime açabiliyorsun. En meta perkler Dead Hard, Borrowed Time, Decisive Strike, Iron Will, Adrenaline, We're Gonna Live Forever sayılabilir. Aralarından sadece Decisive Strike Halloween DLC'si ile geliyor.
WhaW8Am.gif
Ara
Shape, Pig, Legion, Ghost Face, Oni ve Death Slinger baya ilgimi çekti. Legion ve Ghost Face alacağım gibi.
Ara
Legion pek iyi bir killer sayılmaz fakat ghost face doğru oynandığında bolca iş yapabiliyor. Addonları olmadan ikisi de biraz zor.
WhaW8Am.gif
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.