İleti Sayısı: 775
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
6
Muhteşem bir seridi özellikle 2. oyun gayet güzeldi o yüzden benim için beklenti yüksek
Aşağıdaki 1 üye Fire nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Fire nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Steafun
İleti Sayısı: 1,686
Imperium:
14
EA’in CCO’su Peter Moore, IGN ile yaptığı röportajda konuyla ilgili konuştu. Mass Effect Remastered sorusuna gelen yanıt şu şekilde oldu:
“Bizim bu tarz bir stratejimiz yok. İnanılmaz yetenekli stüdyolarımız ve geliştiricilerimiz var ve hepsi yeni IP’ler ve deneyimler hazırlama peşinde. Mass Effect’i yenileyerek tonla para kazabilir miyiz? Evet. Binlerce oyuncu bunu istedi mi? Evet, istedi. Tüm bunlara rağmen biz ileri gitmek istiyoruz. Şu anda Mass Effect Andromeda adında ufak bir şey üzerinde BioWare ile yoğunlaştık ve oyun muhteşem olacak. Dikkatimizi bundan alacak şeylere de olumlu bakmıyoruz.”
Sinkaf-ül Tertibat
•
İleti Sayısı: 2,160
Imperium:
28
Sadece ilk oyunu oynadım da 4. oyunda başka galaksiye mi gidiliyor??
•
İleti Sayısı: 368
Imperium:
2
Evet. İlk üç oyun Samanyolu'nda geçti. Dördüncü oyun ise Andromeda'da geçecek.
•
İleti Sayısı: 1,154
Imperium:
3
Ben hiç oynamadım bu seriyi. Sizce nasıl zevkli mi?
•
İleti Sayısı: 368
Imperium:
2
Bence yine Andromeda'nın kendine has ırkları olacak. Belkide eskide gördüğümüz türlere akraba türler olabilir. Nasıl yansıtacaklar merak ediyorum bende.
•
İleti Sayısı: 1,959
Imperium:
39
bknz: Andromeda çıkmadan ilk üçleme yi oynamak için origin access alınır, ama 5 aydır indirmeme rağmen oynamaya fırsat bulamadım.
•
İleti Sayısı: 1,686
Imperium:
14
Çıkış tarihi : 21-23 Mart 2017
Sinkaf-ül Tertibat
•
İleti Sayısı: 3,105
Imperium:
36
Pek beğenilmemiş sanırım. Bioware'in en kötü RPG'si gibi yorumlar gördüm.
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Müthiş ötesi mimikler. Videonun sonuna kadar dayanabilen varsa helal olsun.
Sic Parvis Magna
Aşağıdaki 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cemal