Aksiyon: Orcs Must Die! Deathtrap
rqRB2OV.png

"Orcs Must Die! Deathtrap, aksiyon dolu bir üçüncü şahıs nişancı ve tuzak odaklı savunma oyunudur. Ork katili bir Savaş Büyücüsü olarak rouge-lite seçimlerle evril ve 4’e kadar oyuncudan oluşan ekiplerle devasa sürüleri parçala, yak ve imha et."

Geliştirici: Robot Entertainment
Yayıncı: Robot Entertainment
Çıkış tarihi: 2025'in İlk Çeyreği
Platformlar: Microsoft Windows, Xbox One, Xbox Series X ve Series S

Orcs Must Die! Deathtrap ile ilgili haberleri, ekran görüntülerinizi ve daha fazlasını bu konuda paylaşabilirsiniz.

tTRiYax.png
Ara
Trailer'dan çok Borderlands havası aldım ve her ne kadar Borderlands serisini sevsem de Orcs Must Die için iyi bir seçim olmamış bence.
tTRiYax.png
Ara
bomboş bi oyun bu ya
[+] 1 üye serverlar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(20-10-2024, 03:56)serverlar : bomboş bi oyun bu ya
Katiliyorum resimlerden anladığım kadariyla birderlands türüne cevirelim demisler
Ara
Baya güzel duruyor görseller. Zaten absürt bir oyun serisiydi o yüzden bordlerlandse benzer grafikleri yadırgamadım. Oynanış iyi çıkarsa ve zaman bulabilirsem alıp oynarım
Ara

Eh dedim.
tTRiYax.png
Ara

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.