Aksiyon: Saints Row
Saints_Row_2022_Cover_Art.jpeg

Yayıncı: Deep Silver
Yapımcı: Volitian
Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2022
Platformlar: Microsoft Windows, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S

Yeni oyunda Santa Ileso'da üç rakip çeteyi devirip kendi suç imparatorluğumuzu kuracağız. Şimdiye kadar ki en büyük Saints Row haritasına sahip olacağı söyleniyor.

Görsel
Görsel

Görsel

Ara
yeniden yapımının çok tartışılan dövüş mekaniğği nasıl olacakmış oyuncular arasında tartışma yartmışta özet geçebilirmisiniz acaba o haberi okumaya hiç niyetim yokta
Ara
Eleştirileri anlamıyorum ben zaten SR2'nin üzerine SR tanımazdım sonunda eski çete savaşları olayına geri dönüyorlar. Santa Ileso'yu da sevdim diğer SR'lerin aksine şehir dışı da var Las Vegas benzeri bir yer yaratmak istemişler. Ben bu oyundan umutluyum, SR3'de tamam ama 4 ve Gat out of Hell ile seri çok sapmıştı şimdi köklerine geri dönüyorlar. Umarım aktivitelerden kısmazlar hem şimdiye kadar ki en büyük map geliyor.
Ara
dha önce bu seriyi oynamadım umarım iyi olur
Ara
Seriye bundan başlayabilirsin bence sistemini de çok zorlamaz. Hem nostalji serisi için bir oyunun olur.
Ara
PC için Epic'e özel çıkıyormuş, Valve bunu beğenmedi.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ara
Ara
Oyun 23 Ağustos 2022'ye ertelendi.

FEX0pdyXEAA2GHJ?format=jpg&name=900x900
Ara
Ara
Oynanış güzel lakin grafik ve fizik olarak kötü bir oyun olacak gibi.
Ara
Birde sjw işin içinde diyorlar bu seriye de bulaşırsa kötü.
Ara
Ara
Ara
(15-12-2021, 15:25)Takeda Akane : Birde sjw işin içinde diyorlar bu seriye de bulaşırsa kötü.
bencede kıötü olur
[+] 1 üye baywatch06 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ara
Ara
Ara
Şunun şurasında birşey kalmadı.

Ara
Sistem özellikleri.

Saints-Row_2.jpg
Ara

Konuyu Okuyanlar: 18 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.