Aksiyon: TEKKEN 8
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
Harada linç edilmeli.

Görsel
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
Hikaye fragmanından anektodlar:
  • Tekken 3 sonrası hikaye yazma kapasitesi olmayan Tekken ekibinden bekleneceği gibi Kazuya "net kötü", Jin "net iyi" olmuş, daha önce Jin'i kötü yansıttıkları Tekken 6'nın iyi karakterleri olan Lars ve Alisa ile fragmanda bu durumu vurgulama zorunluluğu hissetmişler. Bu hem Lars için hem de Jin için ne yazık ki karakter suikastı niteliğinde bir olay. 
  • Jun şimdilik Jin bayıldığında vs. konuştuğu bir karakter gibi görünüyor, eğer hikayeye gerçek anlamda dönmeyecekse bu çok olumlu, eğer dönerse yine fiyasko olur. Bu zamana kadar neredeydi, geri dönebiliyorsa öz oğlu 3. Dünya Savaşını çıkarırken niye dönmedi gibi soruları yanıtlayamazlar.
  • Tekken 7'de Lucky Chloe'nin G Corp çalışanı olması gibi, Tekken 8'de Azucena'yı G Corp yapmışlar. Comic relief devam ediyor.
  • Koca trailerda ne Nina var ne Anna var, hikayenin güzel kısımlarından birisi bunların sürekli karşı tarafta yer almasıydı.
  • Jin hikayenin başında yenilip hikaye boyunca "arkadaşlığın gücü sayesinde" hem kendi iç savaşını (Devil Jin), hem de Kazuya ile olan savaşı yenecek gibi görünüyor. Aksi bir durum plot twist yaratır.
  • Tekken 3'teki harekete olan referans olumlu.
WhaW8Am.gif
Ara
Ps5de demoyu denedim Arcade modu direk sf6 nin world touruna rakip olmus gibi ama hosuma gitti. Hikaye modunda grafikler sunum baya güzel gozukuyodu. Oynanis ise baya hareketli eglenceli olmus. Uc buyuk dovus oyununda mk1 i aldim sevmedim hikayesini bitirdim sadece sf6 yi demodan daha begenmedim ama tekken cok iyi geldi her karakter bir suru teknigi kombinasyonu var almayi dusunuyorum ama 1400 de iyi para?
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
Demo'da Practice Mode'un açık olmamasını ancak bir Japon firması yapabilir.
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
(30-12-2023, 07:50)Duman : Demo'da Practice Mode'un açık olmamasını ancak bir Japon firması yapabilir.

+1  rep
Ara

Harada'da vizyon olsa yeni karakterlerle (başlangıçta Hwoarang, sonda yine Jin olacak şekilde) bunu yaptırırdı Tekken 8 için.
WhaW8Am.gif
[+] 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
En önemli trailer gelmiş.

WhaW8Am.gif
[+] 2 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
IbnE9P2.gif
Ara

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.