aldığım topraklar müttefiklere geçiyor
Arkadaşlar merhaba oyuna yeni başladım amerika ile oynuyorum müttefiklerin ittifakına katıldım. Ben japonlarla savaşırken almanlar rusyayı işgal etti japonları yendim doğudan alman topraklarına girdim fakat aldıgım yerlerin bir kısmı ingilizlere geçiyor neden oluyor bu
Ara
İşgallerini İngilizlerin işgal bölgelerini üzerinden yaptığından olabilir. Çok fazla bilmiyorum ama şöyle bir durum da var: İki müttefik aynı bölgeyi işgal ederken o bölgeyi, o bölgedeki şehri ele geçiren müttefiğe veriyordu. Bazı bölgelerde birden fazla şehir oluyordu. Oralarda da belki, oradaki şehirleri en çok ele geçirene veriliyordu topraklar.
İhtiras, keder, heyecan, marjinallik, monşerlik, kaygı ve aşırı miktarda Türklük barındırır.
Sen eğme, eğilsin alnı karalar / Dalkavuklar, p...lar ve maskaralar
Ara
(06-10-2019, 21:14)HakaniyeLehçesi : İşgallerini İngilizlerin işgal bölgelerini üzerinden yaptığından olabilir. Çok fazla bilmiyorum ama şöyle bir durum da var: İki müttefik aynı bölgeyi işgal ederken o bölgeyi, o bölgedeki şehri ele geçiren müttefiğe veriyordu. Bazı bölgelerde birden fazla  şehir oluyordu. Oralarda da belki, oradaki şehirleri en çok ele geçirene veriliyordu topraklar.
teşekkürler
[+] 1 üye zdmrx nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
İşgal sırasında aldığın bölgelerin geçici olarak senin yada başkasının olduğunu unutma önemli olan barış konferansı orada toprakların mülkiyeti kesinleşiyor.
q59zb6s.jpg
Ara
(07-10-2019, 09:44)irfandurmus : İşgal sırasında aldığın bölgelerin geçici olarak senin yada başkasının olduğunu unutma önemli olan barış konferansı orada toprakların mülkiyeti  kesinleşiyor.
Teşekkür ederim
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.