İleti Sayısı: 293
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
0
icin gonderdigim gemiler haritanin sol alt kosesinde tikili kaldi. bi fikir vermek gerekirse zaman hakkinda yaklasik olarak oyunun bitmesine 36 tur kaldi ( oyunun amacinin bitmesine ), 3 ve ya 4 tur once harika savaslarda cikan kilic simgesinde zamanin 1400 oldugu yaziyordu. herneyse 5 full orada duruyor ve 3 unite cihad ordusu hazirladim onlarida bir kac tur iicnde gondermeyi dusunuyorum.
kisaca amerika nasil keyfedecegim ?
not : limanmlarin en ust seviyesinde
•
İleti Sayısı: 207
Imperium:
1
Oynamayalı baya oluyor lakin onun için özel büyük gemiler vardı diye hatırlıyorum. Bunda bir sıkıntı yoksa bilmiyorum.
Biz Lozan'la sadece bir devleti tasfiye etmedik.Aynı zamanda hayallerimizi de tasfiye ettik...
•
İleti Sayısı: 2,694
Imperium:
15
amerika kendi keşfolunuyor sonra sen eğer müslüman ülkeysen baghlah adlı gemilerle gidiyorsun diye biliyorum.
amerika haritada hiçmi yok yoksa var ama sen gemilerimi götüremiyorsun ?
•
İleti Sayısı: 26,433
Imperium:
139
World is Round şeklinde bir haber alman gerek ilk.
•
Imperium:
0
world is round haberi geldi limalari son seviye cikardim.daha sonra 9 veya 10 baglah gemilei yaptim devami ilk basda dedigim gbi bi hareket yok.
not henuz amerika haritasini gormedim
•
İleti Sayısı: 26,433
Imperium:
139
Haber geldikten sonra haritada da farkedebiliyor olman gerek, sol kısımda siyah bir yer oluyor. Farklı gemileri dene derim.
•
Imperium:
0
gemi miktarinin onemi var mi ?
•
İleti Sayısı: 950
Imperium:
12
Bu video detaylı bir şekilde nasıl gidileceğini gösteriyor. Güzergah kısmına dikkat et. 5:00
•
Imperium:
0
ben assagiya indimkuzey afrikanin batisina bu yuzden olabilir :/
gemilerde yanlislik oldugunu dusunmuyoru eski tip gemilerde yeni kita icin hazirladim gemilerin yanina gelemiyor siniri gecemiyorlar
•
Imperium:
0
evet ben cok asagiya inmisim tecrubesizlik iste
•