İleti Sayısı: 12,344
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
İkinci kısım bu sabah çıktı.
•
İleti Sayısı: 5,323
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
35
2.sezon arc 1 baya keyifliydi de arc 2 rushed olmuş. İkinci sezonda bittiği için birkaç sezon değerinde hikayeyi speedrun yapıyorlar anlaşıldı.
Netflix ve çok iyi dizileri ikinci sezonda bitirme geleneği.
俺たち 自由 に なれる の か ?
•
İleti Sayısı: 3,092
Imperium:
36
Çıkmış tüm bölümleri izledim. Çizimler, animasyon çok çok iyi. Görsellik anlamında üstüne koymuşlar. Hikaye fena olmasa biraz hızlı ve karmaşık ilerliyor. Çok hoşuma gitmedi. Karakterlerde sıkıntı var. Örneğin Caitlyn oturamadı karakteri. Çok hızlı değişimler oluyor. Sanırım bazı bölümler arasında zaman atlaması var. Ancak bu pek anlaşılamıyor.
•
İleti Sayısı: 3,092
Imperium:
36
6 saat önce
(Son Düzenleme: 6 saat önce, Düzenleyen: Justicar. Toplamda 2 kere düzenlenmiş.)
2. sezon senaryo anlamında bayağı vasat olmuş. Az önce bitirdim sezonu. Hiç bir şey anlamadım. Ne niye yaşanıyor bir açıklaması yok. Sürekli zaman atlamaları oluyor, ancak bunu anlamıyorsun dizi vermiyor. Derinlik sıfır. Dizinin sonu da vasattı. Oldu bittiye getirilmiş ve bir çok şey havada kaldı gibi hissettirdi. Victor ve Jayce'e ne oldu mesela.
Çok basit şeylerde bile sıkıntı var. Caitlyn'in gözü çıkmış dizinin sonunda fark ediyorsun. Oyun karakterlerini çok vasat kalmış. Heimdinger neye hizmet etti mesela.
Haklarını vermeliyim dizinin animasyonları çok iyi. İlk sezonun üstüne koymuşlar. Ancak senaryo ve kurgu aşırı vasat. Böyle bitmesine üzüldüm açıkçası. İlk sezona rahatlıkla 8/10 verebilirim. Bu sezon 5 6 arası malesef.
Aşağıdaki 1 üye Justicar nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Justicar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Athule
İleti Sayısı: 2,023
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
28
Kendi içinde değerlendirdiğinde bir sürü efsane sahneyle dolu dizi. Senaryoyu hızlı işlemesi ve zaman atlamaları da sahnelerin parlamasına yardımcı oluyor ama büyük resme/dizinin bütününe gelince olay aynı hava yok. Finalden sonra özellikle bayat bir tat bıraktı. Ama her şeye rağmen iyi bir dizi. 10/10 müzikler, animasyonlar, ortalama üstü senaryo (büyük oranda S2'nin anlatımı zayıf) ve her bölümde bir müzik sahnesi yapmaları çok hoşuma gitti, parlayan sahneler de genelde bunlar.
•