Animasyon: DOTA: Dragon's Blood (2021)
Görsel

Bir ejderha ve kendi görevinde olan bir prenses ile karşılaşmasının ardından Dragon Knight hayallerinin ötesinde olaylar ile iç içe kalır.

WhaW8Am.gif
[+] 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Anime olması kötü olmuş, animasyon olsa daha iyi olabilirdi.
" Hemen herkes tartışabilir, fakat güzel konuşabilmek herkesin yapabileceği bir iş değildir. "
Ara
Anime zaten animasyon.
WhaW8Am.gif
Ara
Ben ikisini aynı kategoriye koymuyorum.
" Hemen herkes tartışabilir, fakat güzel konuşabilmek herkesin yapabileceği bir iş değildir. "
Ara
Peki.
WhaW8Am.gif
Ara
Yeni daha uzun teaser gelmiş.

WhaW8Am.gif
Ara
Ay başı trailer gelmiş, kaçırmışım.

WhaW8Am.gif
Ara
2021 Shaman King'i ile beraber takip edeceğim bir anime olacak. Normalde Dota ile hiç aram olmaz ama animesi güzel olacak gibi duruyor.
Ara
Benim şovla alakalı çözemediğim kısım tam olarak neyi ele aldığı. Çünkü birbirleriyle ilişki kurdukları heroların neredeyse hiçbirinin bir diğeri ile alakası yok. Teknik olarak dota evreninde bu heroların zaten birbirini tanıyor olma ihtimali de neredeyse yok. Normalde Invoker bayağı egoist ve kötücül diyeceğimiz bir tip fakat bu trailerlardan yola çıkarsak kahramanlara yardım eden iyi birisi gibi gözüküyor, ha bununla ters köşe mi yaparlar bilmiyorum ama öyle olursa da pek şok faktörü yaşatmaz. İzleyici kitlesinin büyük kısmının zaten dota oynayan kişiler olduğunu düşüneceksek "bu zaten kötü adamdı" diyeceklerdir. Onun dışında Mirana-Luna ikilisi bir miktar birbirleriyle alakalı olsalar da Dragon Knight ile olan ilişkilerini çözemedim. Canon bir lore mu olacak yoksa öylesine mi yapıyorlar bekleyip göreceğiz gibi.

IMDb sayfasına girip en sevdiğim karakterlerden birinin daha olduğunu öğrendim, fragmanda gözüküyordu da ben mi görmedim emin değilim ama seride Terrorblade de varmış.
WhaW8Am.gif
Ara

Benim gibi Dota lore'u ile ilgili hiçbir bilgisi olmayanlar için güzel bir video hazırlamışlar.
Ara
Videonun tüm scriptini SirActionSlacks'ın hazırlamış olması muhtemel. Dota lore konusunda ve genel olarak eğlenceli dota contenti açısından takip edilebilecek en iyi içerik üreticisi. Tamamen selfmade birisi olması da bunun en güzel yanlarından biri. Video anime için olan beklentilerimi körükledi, 25 Martı iple çekiyorum.
WhaW8Am.gif
Ara
Ara

Böyle ufak bilgilendirici videolar iyi oluyor. Aynı zamanda hype'ı canlı tutuyor.
Ara
Son videoyu izlemeden önce coverdaki yeşil taşın Gem of True Sight olduğunu fark etmemiştim bile.
WhaW8Am.gif
Ara
Daha dotayla haşırneşir kişiler için yapılmış bir video, ayrıca son 2 gün kaldı.

WhaW8Am.gif
Ara
Bugün büyük gün.
Ara
İlk bölümü izledikten sonra kafamda bir sürü soru oluşmuştu. Normalde tüm içeriği tek seferde tüketmemek için kendime günde bir bölüm limiti koymuştum ama az önce dayanamayıp ikinci bölümü izledim. İkinci bölümü izlemek kafamdaki soruları azaltmak yerine artırdı :/ Onları aşağıda yazdım.

[+] 1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Soruların cevabı büyük ihtimalle önümüzdeki bölümler için spoiler olacak. O yüzden cevap vermeyeceğim fakat 8 bölümün sonunda açıklanmamış olursa cevaplarım. Dragon Knight'ın hikayesinde o olay aslında anlatılıyor fakat büyük ihtimalle animenin ileriki bölümlerinde değinecek. Onun dışında Nikdo isimli karakteri Liam O'Brien seslendirmiş. Ses bir yerden tanıdık geliyor diyordum, meğerse adam LoL'de Yasuo'yu seslendiren adammış.
WhaW8Am.gif
Ara
İzledim ve bitirdim. Aynı şekilde bende de cevapladığından fazla soru bıraktı.

WhaW8Am.gif
[+] 2 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Güzel bir throwback.

WhaW8Am.gif
Ara

Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.