Animasyon: Invincible (2021)
İlk sezonda yediği dayaklardan sonra çocuğun yüz hatları değişmiş

hdw40a73j8ub1.jpg?width=640&crop=smart&a...8f74c8711d
俺たち 自由 に なれる の か ?
[+] 2 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
asıl sezon ile 1 bölümlük özel bölüm arasında bu kadar zaman olmasını beklemiyordum. Neyse en azından bir tarih verdiler sonunda.
Ara
İkinci sezon 2 parta ayrılmış. Bu sene sadece 4 bölüm çıkacak. Geriye kalan 4 bölüm 2024ün ilk çeyreğinde çıkacakmış sanırsam.
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
(15-10-2023, 16:04)cemal : İkinci sezon 2 parta ayrılmış. Bu sene sadece 4 bölüm çıkacak. Geriye kalan 4 bölüm 2024ün ilk çeyreğinde çıkacakmış sanırsam.

C0490925-Woman_screaming_with_frustratio...2a92fea64&
[+] 3 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
İkinci sezonun birinci kısmının ilk bölümü bugün yayımlandı. Geriye kalan 3 bölüm kasım ayı boyunca cumaları yayımlanacak.
IbnE9P2.gif
Ara
İkinci sezonun ilk bölümünü bugün izledim. Güzel bölümdü. Başta bi ters köşe olmadım değil. Yeni villain de hayırlı olsun bu arada.
Ara
İlk iki bölümü izledim, şahsen açılışı ilk sezondan daha sönük kalmış.
Ara
(12-11-2023, 19:57)isocuk : İlk iki bölümü izledim, şahsen açılışı ilk sezondan daha sönük kalmış.

ilk sezon açılışı zaten standartların üstünde değil miydi? bence yine gayet güzeldi ilk bölüm
t8nubAh.gif
Ara
Aynen bence de ilk bölüm güzeldi. İlk sezonu nispeten yakın bir tarihte izlemiş olmama rağmen özlemişim.
tTRiYax.png
[+] 1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
İkinci bölümü izledim.

[+] 2 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
İkinci sezon Dördüncü bölüm rezaletti. Hem çizgi romandaki birçok dialog ve sahne kesilmiş. Hem de dövüş sahneleri çok kötü çizilmiş. Bu sezon yapılan dövüşler downgradelenmiş gibiler. İlk sezon iki süper güçlü insan dövüşürken yer yerinden oynuyordu bu sezon normal iki insan dövüşüyor gibi yakın çekimde. Çizimler kötüleşmiş.

Dördüncü bölüm doğası gereği aşırı controversial olacaktı bunun üstüne kesilen yerler+kötü animasyon var. Bu da yetmiyormuş gibi bölümün yarısı invincible ile alakasız yan karakterlerle geçiyor. O sahnelerin hepsi de filler hikayeyi ilerletmiyorlar.

Bir de ilk sezon gibi tek bir plotline olmadığı ve çizgi romandaki bazilyon sayıdaki plotları koymak zorunda hissettikleri için nedense şu ana kadar başsız tavuk gibi bu sezon.
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Ben çizgi romanını okumadım o yüzden uyarlaması iyi/kötü olarak yorum yapamam. Ama dördüncü bölüm dahil ben keyifle izledim.
tTRiYax.png
Ara
Ben de üç ve dörtten keyif aldım. Tabi cemal sağ olsun beklentimi minimumda tuttuğum için de olabilir.
[+] 1 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

(27-11-2023, 12:42)Onur34 : Ben de üç ve dörtten keyif aldım. Tabi cemal sağ olsun beklentimi minimumda tuttuğum için de olabilir.

Üç güzeldi bence. Dörtte idare eder aslında 15 dklık kısmı ama genele vurunca kötü yine de. ilk defa izleyince veya invincible çok seviyorsanız umursamamak doğal. Zevk alınabilir.

edit: yapılan bazı değişiklikler iyi tabi hepsi kötü değil bu arada
俺たち 自由 に なれる の か ?
[+] 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Yeni bölüm 14 Mart'ta geliyor.
tTRiYax.png
Ara
Sonunda, ilk 4 bölümü unutacaktık neredeyse.
Ara
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Trailer videosunu yeni gördüm atmaya gelmiştim ama benden hızlı davranılmış.
t8nubAh.gif
Ara
2. sezon 5. bölüm yayında.
IbnE9P2.gif
[+] 2 üye Attila the Hun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
5. bölümü izledim. Bayağı iyiydi, beklediğimize değmiş.
tTRiYax.png
Ara

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.