Animasyon: Kung Fu Panda 4 (2024)
Görsel

Tür: Aksiyon, Macera
Çıkış Tarihi: 8 Mart 2024
Süre: -
Seslendirenler: Ke Huy Quan, Bryan Cranston, Jack Black

IMDb

Kung Fu Panda 4, DreamWorks Animation'ın Kung Fu Panda serisinin dördüncü filmidir.

IbnE9P2.gif
[+] 1 üye Attila the Hun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
İç huzur işini hala çözemedik mi ya. Tai Lung'u görünce de bir heyecanlanmıştım ama yeni boss ekip toplamak yerine ruh toplayacak galiba. Ruhlar dünyasından eski kötüler geri dönse güzel olurdu. Tai Lung özletti kendini.
[+] 1 üye Athule nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
merak ediyorum filmi
Ara
cinemaximumda sabah saatlerinin tümü 3d arkadaşlar 2d seans 21 seansı olarak koymuşlar benim gibi 2d izlemek istiyosanız filmi başka bir salon buşmamız gerekecek
Ara
film beklediğimdende harika  çok muhteşem ve güzel bir film iyiki sinemada izlemisim.bu serinin yeri bende ayrı ve bu noktaya geldiği için mutluyum
Ara
Serinin ilk filmlerini hangi platformda izleyebiliriz?
200w.webp?cid=790b76115d1e7ead69352f4d67...=200w.webp
Ara
(08-04-2024, 16:00)Kurt Knispel : Serinin ilk filmlerini hangi platformda izleyebiliriz?
google  tv uzerinden kiralayabilirsin sanırım diğer legal yerlerden  kaldırılmış
Ara
Tam bir hayal kırıklığı, aldığı puanların düşüklüğünü gayet iyi anladım. Birçok animasyon filmi serisi için küçük yaşta çocuklara hitap eden diziler yapılır, bunlar çocuk kanallarında ve dijital platformlarda yayımlanır. Bunlarda karakter gelişimi ya da tutarlı bir olay örgüsü gibi normalde olmazsa olmaz sayılan kavramlar çöpe atılır ki çok da önemi değillerdir çünkü zaten 10 yaş üstü çocuklara hitap etmek gibi bir dertleri yoktur. Bir de bütçeleri epey düşük olur ve animasyon kalitelerinde filmlerle kıyaslandığında büyük bir düşüş vardır. İşte Kung Fu Panda 4, üzülerek söylüyorum ki animasyon kalitesi haricinde bu dizilerden farksız bir iş olmuş. İleride bana "Ben böyle bir film mi izlemiştim?" dedirteceğini tahmin ediyorum. Yeri geldiğinde soykırım gibi değil çocuklara yönelik içeriklerde, herhangi bir medyada mümkün mertebe uzak durulan bir konsepti işleyen bir seri olarak bildiğim Kung Fu Panda sıradan bir çocuk filmine dönüştürülmüş.

Bu filmden çok da uzun süre önce çıkmayan Puss in Boots 2'de DreamWorks, idare eder seviyedeki bir seriyi çok sayıda karakter gelişimini harmanlayıp hepsinin de hakkını vererek işleyebildiği müstesna bir filmle taçlandırmıştı. Kung Fu Panda 4'teyse maalesef bunun tam tersi olmuş. Kung Fu Panda 4'te olan oldu artık, benim asıl korkum 2026'da çıkacak olan Shrek 5'te de aynısını yapıp hitap edilen kitlenin yaşını bu kadar düşürmeleri.
IbnE9P2.gif
Ara
Yönetmenler değişmiş, yapımcı değişmiş, yeni gelenler para söğüşlemek için çakma bir kung fu panda yapmak istemiş. Ne senaryo var ne karakter. İki üç tane adam akıllı sahnenin hepsi ilk 3 filmdeki efsane sahnelerin çakması. Varlığını görmezden gelmek en iyisi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.