İleti Sayısı: 26,418
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Doğal olarak biraz fazla çocuklar için sahne barındırıyordu ancak renkli ve eğlenceli bir filmdi.
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
11-10-2019, 23:20
(Son Düzenleme: 11-10-2019, 23:22, Düzenleyen: altnkurt.)
Kaliteli diyemeyeceğim ama eğlenceli bir filmdi. Dolu dolu 2 saat geçirdim. Tekrar izler miyim? Tabi ki hayır. Muhtemelen filme dair de aklımda bir şey kalmayacak. Ama yine de gayet güzel bir 2 saatti. Filmlerle kıyaslamayı pek doğru bulmadım. Oyuna yakın bir temada geçiyor. Bu nedenle oyunla kıyaslamak daha mantıklı geldi bana. Benzerlikleri olduğu kadar farklılıkları da çok. Wilson "Kingpin" Fisk oyundakinden daha iyiydi ama genel olarak hikaye oyuna kıyasla vasattı. Miles Morales oyundaki halini aratmadı.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 3,663
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
54
Ortalama bir filmdi işte. Tek başıma olsam sonuna gelmezdim. Ha bir de Doktor oldukça iyidi.
•
İleti Sayısı: 8,077
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
71
Çizimleri hoşuma gitti ama hikayesi pek etkilemedi. Biraz daha gizem ve sürpriz faktörü olabilirmiş.
•
İleti Sayısı: 2,454
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
36
Beklentini doğru belirlersen gerçekten çok eğlenebileceğin bir film. Filmi izlerken oldukça eğlendim. Filmde çok sayıda gönderme vardı ve büyük ihtimalle anladığımdan çok anlamadığım gönderme vardır gibi düşünüyorum.
•
İleti Sayısı: 1,577
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
44
Geçen hafta izledim. Gayet eğlenceli ve güzel bir filmdi. Grafikler ve efektler ilgi çekiciydi. Ben beğendim.
•