Farklı güçlerin sürekli birbiriyle savaştığı bir dünyada, ana karakterimiz Guts kendine bir yer aramaktadır.Guts, büyük ve uzun kılıcıyla dikkat çeken genç ve bir o kadar da yetenekli bir paralı askerdir.Guts, çok etkileyici ve bir o kadar da yetenekli bir adam olan Griffith önderliğindeki Şahin Takımı (Band of Hawks) isimli paralı asker birliğine katılarak yeni maceralara yelken açar.
Anime: Berserk (1997)
|
Farklı güçlerin sürekli birbiriyle savaştığı bir dünyada, ana karakterimiz Guts kendine bir yer aramaktadır.Guts, büyük ve uzun kılıcıyla dikkat çeken genç ve bir o kadar da yetenekli bir paralı askerdir.Guts, çok etkileyici ve bir o kadar da yetenekli bir adam olan Griffith önderliğindeki Şahin Takımı (Band of Hawks) isimli paralı asker birliğine katılarak yeni maceralara yelken açar.
05-08-2017, 17:25
Eminim anime izleyenler duymuştur ama izlesem mi acaba diye düşünüyorsanız izleyin.
05-08-2017, 18:45
Okuduğum ilk ve tek manga "Berserk" sanırım. Açıkçası animesini de izlemek istedim fakat çok ilgimi çekemedi. Mangasını okumanızı tavsiye ederim.
Sinkaf-ül Tertibat
16-10-2017, 15:03
Efsanedir ama mangası daha hoştur nedeni ise daha çok ayrıntı verilmesi gibi bir çok sebep sayılabilir trajedi sevmeyenler uzak dursun bundan ama yada aşırı dram. :D
трагедия
16-10-2017, 15:29
(16-10-2017, 15:03)Faramir : Efsanedir ama mangası daha hoştur nedeni ise daha çok ayrıntı verilmesi gibi bir çok sebep sayılabilir trajedi sevmeyenler uzak dursun bundan ama yada aşırı dram. :D
Madem Seviyordun, Ne diye bana. Gelcekten, Bahsettin.?
16-10-2017, 15:53
(16-10-2017, 15:29)Samethot826 :(16-10-2017, 15:03)Faramir : Efsanedir ama mangası daha hoştur nedeni ise daha çok ayrıntı verilmesi gibi bir çok sebep sayılabilir trajedi sevmeyenler uzak dursun bundan ama yada aşırı dram. :D Bunu da beğeneyim bari :D трагедия
Mangasında güncele geldim. Belli birkaç sahneyi görmek için de animesine bakmayı düşünüyorum.
27-01-2022, 14:12
(Son Düzenleme: 27-01-2022, 14:16, Düzenleyen: Yukare. Toplamda 6 kere düzenlenmiş.)
Geçenlerde 4:3 formata sahip bir anime izleme arayışı içerisindeydim, tesadüfi bir şekilde youtube da şu videoya denk geldikten sonra ne zamandır aklımda olan bu kült seriye başlama kararı aldım ve geçtiğimiz iki günde bitirdim. video spoiler içerir
|
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi