İleti Sayısı: 1,374
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
4
Yeni sezonu geliyor.Trailerını izlediysen cevabını bulabilirsin diye düşünüyorum.Ayrıca izlediğim animeler içinde en iyi listesine koyabilceğim bir animeydi.
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir"
Victor Hugo
•
İleti Sayısı: 803
Imperium:
8
Animeyi sevemedim.Hikayede çok boşluk ve saçmalık var. Mangası güzel mi?
•
İleti Sayısı: 25
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
İzlediğim ilk anime olduğundan ayrı bir sevgi duyuyorum Code Geass'a. Bana göre kendine anime izleyicisi diyen herkesin izlemesi gerek bu başyapıtı.
•
İleti Sayısı: 2,840
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
İzlediğim animeler içerisinde en sağlam finale sahip olduğunu düşünüyorum. Yukardaki soundtrackta oldukça etkileyici. R3 olarak geçen "Fukkatsu no Lelouch" movie olarak çıkmış ama izlemeyi düşünmüyorum.
Aşağıdaki 1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Gurt
İleti Sayısı: 9,626
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
26
İlk sezonu bitirdim fena değil.
•
İleti Sayısı: 3,336
Imperium:
56
Bu kadar overrated olacağını tahmin etmezdim.
Hikayesi inanılmaz derecede kötü. Mantıklı hareket eden bir kişi bile yok. Anime gecesinde izlemeseydim ilk sezonun sonlarında olan bir olaydan sonra direkt bırakırdım. Ancak 50 bölümü izlerken sıkıldığımı pek hatırlamıyorum, olanlar saçma olsa da en azından kendini izlettirdi.
Pek düşünmeden izlenirse idare eder denebilecek bir anime.
Aşağıdaki 1 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Selene
İleti Sayısı: 2,471
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
36
Ragnvaldr'a katılıyorum, kötü anime demeyeceğim ama daha önce duyduğum övgülerden sonra inanılmaz bir hayal kırıklığıydı.
Hikayesi birçok açıdan kötü. Animenin en düşük noktası Ragnvaldr'ın bahsettiği olay muhtemelen ama birçok diğer kötü olay da var. Finali bence oldukça saçmaydı. Karakterler konusunda da Ragnvaldr haklı, karakterlerin yaptıkları hareketlerin mantığını bulmak gerçekten zor.
İzlemeye değer, ama ciddiye almaya değmez bir anime bence.
•