İleti Sayısı: 168
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
1
Anime izlemeyenin bile izlemesi gereken bir anime. Şu zamana kadar pek anime izlememişimdir. Deathnote'u rahat 3 kere bitirdim.
•
İleti Sayısı: 253
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
1
Anime seven biri değilim ama bu animeyi 3 günde bitirmiştim. Animedeki malum olaya kadar müthiş ilerlerken ondan sonra eski tadı verdiği söylenemese bile çok zevk almıştım.
•
İleti Sayısı: 81
Imperium:
0
Anime izlemeyi hiç sevmesemde mangasını 2 gün içerisinde bitirdiğim aşırı tempolu başlıyan kaybediyo gibi olsada kendi toplayan güzel bi seri tavsiye ederim
Cogito, ergo sum
•
İleti Sayısı: 3,660
Imperium:
54
İzlediğim ilk animelerden. Güzel bir suç animesi olsa da abartıldığını düşünüyorum.
•
İleti Sayısı: 978
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
24
Benim izlediğim ilk anime Death Note idi. Bence abartılmasının nedeni benim gibi çoğunluğun anime izleme anlamında izlediği (yani çocukken izlediklerini saymazsak) ilk anime olması. İlk olarak Death Note'u izleyince, hele de ilk kısmını izleyince, seyirciler aşırı etkileniyor. Bence abartılması tamamen bundan kaynaklanıyor. Gerçi ben abartılmayı hak ettiğini düşünüyorum.
•
İleti Sayısı: 2,448
Imperium:
36
İzlerken elma bağımlılığına sebep olan animedir kendisi
İleti Sayısı: 6,375
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Heyecanlı ve acayip sürükleyici bir animeydi. Elmanın yanı sıra tatlı bağımlılığına da sebep olabilir.
•
İleti Sayısı: 2,010
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
28
Video dizinin kısa özeti gibi. Spoiler istemeyen izlemesin.
•
İleti Sayısı: 9,276
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
26
Yeni başladım Ryuk çok tatlı.
•