İleti Sayısı: 5,308
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
35
İlk bölümden sonra dayanamayıp Manga'sını okudum bayağı hoş. Age of empires gibi level atlıyor reis D
俺たち 自由 に なれる の か ?
•
İleti Sayısı: 2,839
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Bu sezon animeleri arasından en az dikkatimi çeken seriydi. Ancak izlediğimde bu sezon ki favorim olan goblin slayer ile başabaş bir konuma yerleştirdim. İzlemesi oldukça eğlenceli ve potansiyeli baya yüksek bir seri. Herkese öneriyorum.
•
İleti Sayısı: 5,865
Imperium:
37
16-11-2018, 22:01
(Son Düzenleme: 16-11-2018, 22:01, Düzenleyen: Voidian.)
Çok büyük beklentilerle izliyodum , her bölümde beklentim daha da düştü, 7. bölümü izledikten sonra dibe vurdu.
Aşağıdaki 1 üye Voidian nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Voidian nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Ayro
İleti Sayısı: 802
Imperium:
8
Saitamanın kafasını maviye boyayıp slime diye yedirmişler. Herkese tek atıyor. Birazda overlord havası, olmamış. Mangası güzel olabilir mi ??
•
İleti Sayısı: 1,388
Imperium:
30
Mangası güzel olan bir seriydi.Animesine bakma fırsatım olmadı daha bakınca iletimi editlerim.
трагедия
•
İleti Sayısı: 5,865
Imperium:
37
O kadar kötü ilerliyo ki, çıktığı gün takip etme hevesim yok artık. Geçen hafta izlemeyi unutmuşum.
•
İleti Sayısı: 318
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
4
Bir seriye nasıl tecavüz edilir? dersiminizin sonuna geliyoruz. Son 5 bölümde çocuklarla tanışma, kurtarma ile biter. Para yolacak bir şeyler gördüklerinde ova mova atarlar kıstırırlar artık. Manga ayda bir 40 sayfa çıkıyor ve 52. bölüm yayınlandı. Anime de öyle atlaya atlaya gidiyor ki final de manga yı geçecek. Yazık oldu seriye. Animesini sadece bilenler sevmiştir ama mangasını takip edenler için tam bir hayal kırıklığı oldu. Blue-ray satışları iyi olacağını sanmıyorum. Bu nedenlede hem günceli yakalamış olması, hemde blue-ray satışlarından zarar edecek olmaları. İkinci sezonu durumunu oldukça zorlaştırıyor. Manga satışlarında artış yapacaktır.
Serinin mangasını ilk bölümden itibaren okumanızı şiddetle tavsiye ederim.
Blizzard : estriel#1265
•