İleti Sayısı: 1,952
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
Siular & Rusya oynanışı çok rahat ve kendilerine özgü ülkeler.
•
İleti Sayısı: 462
Imperium:
0
Rakibe göre değişir. Fakat favorim İngilteredir. Gelişme olanağınız çok fazladır ve Ev yapınca İşçi üretme olayı muhteşemdir.
Özet: Oyum İngiltereye.
•
İleti Sayısı: 2,694
Imperium:
15
Oyunu daha almadığım için ;
-Yok ben kullanmıyorum :d
•
İleti Sayısı: 529
Imperium:
1
Her devletin birine üstünlüğü, diğer devletinde ona üstünlüğü var.
Favori dörtlüm :
Almanya
Fransa
Rusya
Osmanlı
Oyum : Almanya.
•
İleti Sayısı: 2,192
Imperium:
3
26-01-2016, 03:56
(Son Düzenleme: 30-04-2016, 20:57, Düzenleyen: Duman.)
Hindistan la konsolosluk kurup Turk askerleri ve topcu birlikleri getirebiliyorsun :D
•
İleti Sayısı: 248
Imperium:
0
Hindistan. Fantastik birimleri vardı.
•
İleti Sayısı: 27
Imperium:
0
Güç olarak Ecdad.Favori olarak İngiltere
•
İleti Sayısı: 130
Imperium:
1
Alınan zevk açısından Portekiz, kolay kurulabilen ekonomisi ve güçlü birimler bakımından Almanya.
•
İleti Sayısı: 1,419
Imperium:
25
Açık ara Osmanlı en op ülke.
•
İleti Sayısı: 186
Imperium:
0
Otto oyunda OP olan devletlerden gerçekten iyi özellikle top ve yiyecek fabrikası.
•
İleti Sayısı: 13
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
0
En iyi ülke diye birşey yok. Her ülkenin ayrı ayrı maplere göre avantajları var. Hepsinin dışında iroq ve otto en op ülkeler tabi.
•
İleti Sayısı: 2
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
05-02-2018, 22:44
(Son Düzenleme: 05-02-2018, 23:25, Düzenleyen: Duman.)
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Oyunu şuanlık
Offline olarak expert zorluk derecesinde 30 dk saldırmazlık ile oynuyorum ve oyun kolay gelmeye başladı. Ayar yaparak lvlimi +100 yaptım tüm kartlar açık.
Sizce hangi ülke olmak daha mantıklı?
Britanya
Ekonomik açıdan cok iyi. Askerleri de fena değil. Özel roket ve longbowen sınıfı gayet iyi.
Osmanlı
Ekonomik olarak zayıf, askerleri pahalı fakat bence oyunda ki en güçlü ve zor ölen askerlere sahip. Topçu sınıfı, yeni çerileri gayet iyi.
Portekiz
Okuduğum kadarıyla ekonomisi kötü diyorlar fakat bence gayet iyi, özellikle çok hızlı köylü çıkarması ve her çağ atladığında town center verilmesi ayrıca askerlerinin hplerinin fazla olması beni bu ülkeye yaklaştırıyor fakat askerleri Osmanlı ve Britanya kadar güçlü değil?
Fransa
Köylüleri gayet hızlı ve iyi çalışıyor buna karşın askerleri çok pahalı ve Skirmisher ne Abus gun kadar ne de Musketeer kadar güçlü değil, ayrıca topçu sınıfı beklenen kalitede değil ama atlıları gayet iyi.
Ülkelerin avantaj dezavantajları dikkate alındığında bence en olunası ülke Britanya bilmem katılır mısınız?
Bu bilgilerim sizce ne kadar doğru? Online oyuna yavaş yavaş adım atabilir miyim? Ekstra bilgi vermek isteyen olursa bu başlığın altına yazsın ki herkes faydalansın, iyi forumlar.
•
İleti Sayısı: 63
Imperium:
0
Bence Hollanda.
Age of Empires 3 az sayıda birimle strateji kurmanı isteyen bir oyun ve Hollanda'nın ekonomisini 20-25 işçiyle döndürebiliyor, bu durum 180 popülasyonu orduya ayırabilme imkanı veriyor.
"Biz inandığımız davaya koşarak gideriz koşarak gidemezsek yürüyerek gideriz yürüyerek gidemezsek sürünerek gideriz ama davamızdan vazgeçmeyiz " Prof.Dr.Necmeddin Erbakan
•
İleti Sayısı: 130
Imperium:
1
Seçeneklere İnka ve İsveç eklenmeli. İsveç farklı oynayış tarzıyla Avrupalı devletler arasına yeni bir soluk getirdi, şimdilik favorilerim arasında.
Aşağıdaki 1 üye Fraude nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Fraude nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• elbruznart