İleti Sayısı: 1,039
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
6
Oyunda zorluk derecesi olduğundan bile bihabermişim.
Şimdi baktım zorluk normal.
Ama bu iyi oldu ironmanda very easy ile byzantinium oynanır şimdi xd
•
İleti Sayısı: 1,140
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
5
Zorluk seviyesi oyunculara saçma penaltılar vermekten başka bir işe yaramıyor. Buna karşılık diğer ülkeler çok faydalı bonuslar kazanıyor. Normal zorluk iyidir o yüzden.
Bilincin her türlüsü hastalıktır.
Aşağıdaki 1 üye Zebercet nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Zebercet nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Türkopol
İleti Sayısı: 5,939
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
37
Normal zorluk dışında oynanmaz.
•
İleti Sayısı: 86
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Normal zorluk veya çok zor en gerçekçi ikili tercihim daha çok normal olur ama
Je Maintiendrai
•
İleti Sayısı: 4
Imperium:
0
Normal + Iron Man bence en uygun oyun şekli...
Aşağıdaki 1 üye alp34ery nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye alp34ery nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Türkopol
İleti Sayısı: 307
Imperium:
2
01-12-2018, 23:16
(Son Düzenleme: 01-12-2018, 23:17, Düzenleyen: Türk Şad.)
Paradoxwikis' te hard ve üzeri zorluklarda oyunun oyuncuya verdiği tepkilerin sert ve daha agresif olduğunu söylüyor. yani zor bir durumda iseniz heran bir savaş kapınızda olabilir. Özellikle küçük devletlerle oynadığımda bunu bariz olarak görüyorum. Oyun oyuncuyu sürekli kitlemeye yönelik hamleler ittifaklar kuruyor. Zevk almak istiyorsanız hardtan aşağı oynamayın.Ben şahsen hard oynamaktan daha çok zevk alıyorum :))
Medeni Hayattan Bahseden Züppelere,
Barıştan Bahseden Kansızlara,
Maziyi İnkar Eden Namussuzlara İnanma..!
Millet, Kan Demektir.
Damarındaki Asil Kanda Türklük Varsa,
Zaten Savaşçılığı Duyacak Ve İsteyeceksin....
•
İleti Sayısı: 3,519
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
51
Çok zorda tek topraklı ülkeler 10k ordu falan basıyor oyun başında saçma saçma işler. Şu oyunlarda yapay zekayı zorluğa göre geliştirmek yerine bonus abanmaları hiç hoş değil.
Aşağıdaki 1 üye Aytaç nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Aytaç nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Zebercet
İleti Sayısı: 350
Imperium:
1
Yalnız ben birşey farkettim yapay zeka normal seviyede iken görevlerden gelen getirileri almıyor veya daha geç alıyor mesela oyuna zor seviyede başlarsam Litvanya'nın, Livonya üzerinde kalıcı hak iddaları aldığını görüyorum ama normalde bu durum yok her nekadar zorluk seviyesinin yapay zeka algılarını ve hareketlerini geliştirmekten ziyade bonus vermesi hoşuma gitmesede zorda oynamaya mecbur kalıyorum.
•
İleti Sayısı: 23
Imperium:
0
tek kolay oynayan benim sanirim :) sırf corruptiondan gelen -1 için oynuyorum.
•