İleti Sayısı: 3,664
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
54
Dışarıda yürürken ya da seyehat ederkenki zamanı saymazsak yaklaşık yarım saat. Onu da daha çok birşeyler hazırlarken dinliyorum.
•
İleti Sayısı: 8,084
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
71
Yapmam gereken bir iş (ders, spor, çeviri vs) varsa rahat 2-3 saati buluyor. Onun haricinde daha az diyebilirim.
•
İleti Sayısı: 4,788
Imperium:
61
Bilgisayar açıkken youtube listem arkadan çalar ve yürüyüşlerimi müziksiz yapamam. Günde ortalama 2-3 saat yürüyorum ve bundan daha fazlasını da bilgisayar başında geçiriyorum.
•
İleti Sayısı: 26,421
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
03-08-2020, 18:16
(Son Düzenleme: 03-08-2020, 18:17, Düzenleyen: Duman.)
Bilgisayardayken sürekli müzik açık oluyor fakat genellikle sözlü şarkılar değil, enstrümental/beat ve çoğu zaman oyun müzikleri şeklinde.
•
İleti Sayısı: 6,423
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Günlük 4-5 saati bulabiliyor ama çoğunlukla 2-3 saat aralığında. Kulaklığım takılıyken müzik sesi eksik olmaz. En sevdiğim şarkıları tekrar tekrar dinlemek en sevdiğim hobilerimden. Çoğunlukla sözlü müzik dinlerim ama aklımda kalıp beni etkileyen oyun müziklerini ve bazı enstrümental parçaları da ara sıra dinliyorum.
•
İleti Sayısı: 5,868
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
37
Kablosuz olduğundan PC açık olduğu sürece yemek hazırlarken vs. bile hemen hemen her zaman kulaklık takık oluyor. Bu da özellikle salgın başladığından çoğu gün beri neredeyse tüm güne karşılık geliyor. Yine çoğu zaman kulaklık takılı olduğu sürece de arkada bir ses açık olur. Fakat bunun ne kadarı podcast ne kadarı müzik ne kadarı asmr olduğu güne göre çok değişebiliyor. Bahsettiğim gibi aralık çok geniş olacak fakat yine de bir sayı vermek gerekirse kabaca 2-9 saati müzik diyebilirim.
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Korona dönemini saymazsak benim de sürekli arkaplanda müzik açık olur. Bazen uyurken bile.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 20
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Çalışmadığım zamanlarda her zaman arka planda müzik açık olur diyebilirim.
•
İleti Sayısı: 12,355
Imperium:
100
Pek çok kişinin de belirttiği gibi ben de sürekli ses olması için arkada müzik açarım. Özellikle enerjiyi yüksek tutan hareketli müzikleri tercih ediyorum. Ruh halim nasıl olursa olsun yükseltebiliyor.
•
İleti Sayısı: 3,193
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
20
Sadece müzik dinlediğim zaman denirse uzanıp bazen 2 saat falan dinliyorum. Ama oyun oynarken, yazılım çalışırken, satranç oynarken vb sürekli dinliyorum.
•
İleti Sayısı: 694
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
9
Çok ciddi bir durum olmadığı sürece müzik devamlı arkada açıktır. Nadiren "Dur, hiç bir şey yapmadan şu müziği açıp dinleyeyim" derim.
Kusur benim imzamdır. Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı.
•