İleti Sayısı: 5,921
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
37
11 iyi güzel de, henüz erken.
•
İleti Sayısı: 9,695
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
27
Ben herhalde çok sonra geçerim. WinXP'den direk 8'e geçtiğim için 10'da takılırım sanırım biraz daha.
•
İleti Sayısı: 2,481
Imperium:
47
Sasirtici bir sekilde dandik laptomum sirf intel 8.generasyon islemcisi var diye kendi kendine uygun bulup windows 11 i indirdi. Henuz yuklemedim yuklemeyi de dusunmuyorum. Oyunlarda ciddi fps kaybina yol actigi yonunde iddialar var. Win 10 dan memnunum zaten.
•
İleti Sayısı: 8,153
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
71
Ben de aynı şekilde win10'dan win11'e geçmek için kendimde henüz bir sebep göremiyorum. Gerçi geçebilirmiyim onu da tam bilmiyorum, sistemimin desteklemiyor olma ihtimali yüksek. Bir ara ona bakmam lazım.
•
İleti Sayısı: 609
Imperium:
1
20-11-2021, 18:08
(Son Düzenleme: 20-11-2021, 18:18, Düzenleyen: Bambukavak.)
Ben erken aşamadayken denedim, ortadaki başlat menüsüne alışamadım onun dışında görsel olarak güzeldi.
Fakat bir çok arkadaş gibi ben de geçmek için bir sebep göremedim.
Windows 10'u resmi destek kesilene kadar kullanmayı planlıyorum.
•
İleti Sayısı: 4,039
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
54
Kullanan oldu mu Windows 11'i hiç? İnternetten biraz araştırdım, çoğu kişi task bar kısıtlamalarından yakınmış. Ram kullanımı da artmış gözüküyor. İnsanların genel olarak beğendiği tek şey arayüzünün modern bir temaya sahip olması.
Bugünlerde geçmeyi düşünüyordum ama halen henüz erken sanırım.
•
İleti Sayısı: 44
Üyelik Yılı: 2022
Imperium:
0
Özellikle oyuncu arkadaşlar için Windows 11'e geçmenin henüz çok erken olduğunu düşünüyorum.
Aşağıdaki 1 üye Kutadgu nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Kutadgu nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Elefsar
İleti Sayısı: 4,039
Imperium:
54
Bayram öncesi bilgisayara format atıp bakıma vermiştim, dün aldıktan sonra Windows 11 kurdum. Görsel açıdan 10'a nazaran çok daha güzel geldi. Tabi çok tecrübe edemediğim için ayrıntı giremeyeceğim. Henüz sıkıntı yaşadığım tek konu ise uygulamaların kurulum yerlerini sadece disk olarak seçebiliyor olmamız. Ayarlarda hangi disk seçili ise uygulamayı otomatik oraya kuruyor. Steam ve Ubisoft hariç tüm uygulamalar konum sormadan otomatik kuruldu. Hepsinde konum sormasını tercih ederdim.
Ama görsellik açısından çok etkiledi, performans kaybı yaşamazsam 11>10 diyebilirim.
•
İleti Sayısı: 1,531
Imperium:
16
Sağ tık menüsünü bozmuş w11. Rezillik
İleti Sayısı: 3
Üyelik Yılı: 2023
Imperium:
0
Windows 10 benim için şimdilik ideal tercih. Kararlı sürüm. Teknolojik altyapıya göre ne de olsa.
•
İleti Sayısı: 658
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
2
Bir gece ansızın win11 e geçmesem hala 10 kullanırdım. Bilgisayarım bana ihanet etti kendi kendine 11 yaptı.
•
İleti Sayısı: 860
Imperium:
16
14 Ekimden sonra Microsoft windows 10'u artık desteklemeyecekmiş, ayrıca bu tarihten sonraki yükseltmelerse paralı olacakmış bu bilgiler ışığında yükseltme yapmak mantıklı mıdır?
•
İleti Sayısı: 1,643
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
45
İş için laptop aldığımdan beri Win11 kullanıyorum, yani 2 senedir. Masaüstünde de birkaç senedir Win10 kullanıyordum. Win11'de bir problemle veya bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Win10 kullanmak için spesifik bir nedeniniz yoksa Win11'e de bir problem yaşamadan geçebilirsiniz.
•