Orb-d'Ouche adamızdaki naçizane şehrimiz. Tuğla tedariğinde sorun yaşamasaydık yolları çoktan taşla kaplatmıştık.
Ağır ve Cam Sanayi'nin yeşillendiği topraklarımız. Tabi kömür üretimimizin kalbi de burada atıyor.
Şehrin kuzeyindeki üretim tesislerimiz. Halkımızın temel ihtiyaçları ve gelirimizin büyük bir kısmını sağlayan sabun burada üretiliyor.
Şehrin batısındaki ilk üretim tesisimiz. Şehir batıya yayıldığından çoğu tesisi kuzeye kaydırdık. Balık ihtiyacımızın bir kısmı, odun ve adada üretilen tuğlalar da buradan çıkıyor.
Tek amacı tuğla üretmek olan şirin adamız Hillmont. Gereksiz rotalardan kurtulmak için işçilerin temel ihtiyaçları bu adaya sığdırmaya çalışırken canım çıktı. Üretim tesislerine verdiğim bakım parasının rotaya vereceğim paradan daha fazla olması muhtemeldir efendim.
Bereketli topraklarından sonuna kadar yararlandığım üçüncü ve son adam olan Monsuçon'a hoş geldiniz. Bira üretimi için gerekli olan Şerbetçi otu'nu üretebildiğim tek ada olmakla beraber, ana adamda yerden tasarruf etmek için kırmızı biber ve büyükbaş çiftliklerini de buraya kurdum. Tabi tarlaları biraz fazla kaçırmış olabilirim. Ama madem ben rota başına 50 sterlin veriyorum, o rotaların da haklarını vermesi gerekir.