Atom Bombası
Amerika oyunumda atom bombasını açtım ve kullandım büyük hayallerle açtığım bu bombanın tek etkisi attığımız bölgedeki yapıların zarar görmesi başka hiçbir etkisi yok maalesef bence geliştirilmesi lazım ..

PMnWV6.png

pPX3DJ.png
Denemeyi bilene imkansız yoktur.

- III.Alexandros (Büyük İskender)
Ara
Sonuçta en ilkel atom bombasını kullanıyorsun. O dönemin en gelişmiş bombaları bile çok kısıtlı alanlarda etkisi var. Ayrıca oyunda sivil nüfusa karşı bir etki olamadığı için olabilecek etkiler, binaların zarar görmesi ve birliklerin zayiat alması. Ayrıca birşeyler mod ile yapılabilir.
Ara
Nükleerin asıl etkisi national unity'e değil mi?
Öyle tabii. Infrastucture'a 1 lvl falan zarar veriyor ama unity 10-20 düşüyor. Yine de tabii o kadar araştırmayı gerektirecek bir şey değil. ABD ile oynamadım belki onun focuslarından dolayı olabilir ama onun dışında gereksiz.
Ara
kabardey'in de dediği gibi, atom bombaları sandığın gibi at, oyunu kazan değil.

http://nuclearsecrecy.com/nukemap/

Little Boy ve Fatman'in ne kadar etkili olabileceğine buradan bakabilirsin.

Örnek; Şu an Dublin'in merkezine Fat Man atsan (20kt) 61 bin ölü, 112 bin yaralı çıkabilirdi.
[+] 1 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Tamam arkadaşlar Dumanın dediği gibi National unity de düşürüyor. Ragn bu arada öyle olabilir.

J2qoOQ.png

aEdO1Q.png

Savaş açtım axise 6,7 tane bomba salladıktan sonra Almanya teslim oldu.

Ara
ben italyayla savaşırken tek atom bombası ile teslim olmasını sağlamıştım önemli olan zamanlama bence 4 bir yandan sarmıştım başkente atom bombası atınca verdi topraklarını hemen
Ara
zaten çok az kalmıştır teslim olmasına sende bomba atınca tamamen çökmüştür.

Ara
hile yapıp amerikaya100 den fazla atom bombası attım her şehrini teker tekeer bombaladım yine pes etmiyor adamlar :D
Ara
Ben Almanya'ya savaşı açtım 6 7 tane buyuk sehirlere attım çekildiler. Bug olmuştur belki.

Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.