Baktria Oyunum İçin Önerileriniz
Baktriya'ya karşı içimde hep bir olumsuzluk vardı. Ama oynamak istedim, ve çok kolay oldu bu haritayı almak. Aslında ben işin diplomasi kısmını çok seviyorum, o şekilde kurnazlık yaparak ele geçiriyorum çoğu yeri  :joy: Şimdiye kadar kendim 2 savaş yaptım, çünkü çok fazla buna gerek olmadı; keşke olsaydı. Şimdi oyunu buraya kadar getirdim, ve şehirlerimi geliştirdim bir 10 veya daha fazla turn. O da bitti. Bu arada bu haritayı 2 full ordu ile yaptım, daha fazla yok  :rofl: Ordu düzenim: 

General - Hint Savaş fil x1
9x Toraks kılıç (tecrübeden dolayı şuan gold 2 olmuş durumda)
x2 balista
x4 süvari 
x2 atlı süvari
x2 normal fil

Bu şekilde oynuyorum. Kraliyet ordularımı elbette daha farklı dizayn etmek istiyorum, orada atlı oynamam. Bu arada bu aşağıdaki resme göre her tavsiyenize açığım. Kuzeye gitme niyetim yok ama güzel önerilerinizi değerlendirebilirim, teşekkürler  :tada:

RypEvb.jpg
Ara
Baktria 2 tam eyaletle oyunun köşesinde başlıyor. Birim havuzu da hiç fena değil gerçekten oynanası ve güçlü bir devlet.

Bence de Kuzey'e gitme oralarla uğraşmaya değmez. Batıdaki devletlerle aran iyi gibi duruyor ama bence o yöne doğru genişleyebilirsin.
Ara
(20-11-2019, 22:27)Aytaç : Baktria 2 tam eyaletle oyunun köşesinde başlıyor. Birim havuzu da hiç fena değil gerçekten oynanası ve güçlü bir devlet.

Bence de Kuzey'e gitme oralarla uğraşmaya değmez. Batıdaki devletlerle aran iyi gibi duruyor ama bence o yöne doğru genişleyebilirsin.
Nebate çok düzensiz bir şekilde genişlemiş. Aynı zamanda müttefikleri var 2 tane: Mısır ve Main. Benim şuan 2 tam ordum olduğu halde param 9 k falan. Yani 2 tane daha ordu yapabilirim. Çok rahat gider, alırım Arab-Magna'yı, ancak hiç girmek istemiyorum oraya. Aslında ben Selevkos'un üzerine yürümek istiyorum, ama önüme kim gelirse almak, en son durak: Antakya. Gerçi Baktriya'nın hiç hoş deniz birimleri de yok, ama güzel olurdu Anadolu'ya kadar ilerlemek.
[+] 1 üye Jazel nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.